Cem G., Gülhane’deki İstanbul Çocuk Mahkemesi’nde psikologlar ve avukatları eşliğinde iki savcı tarafından yaklaşık yedi saat sorgulandı. Cem G. kafasını toparlayamadığını belirtmesi nedeniyle sorguya sık sık ara verildi. Yorgun olduğunu ifade eden Cem G. sık sık sinir krizi geçirdi. Cem G. sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi çocuk mahkemesince tutuklandı.

Cem G. olay günü kız arkadaşı Münevver Karabulut ile Bahçeşehir’deki evlerine geldiklerini, Münevver mutfaktayken cep telefonundaki mesajlarına baktığını, gördüğü mesajlar üzerine de tartışmaya başladıklarını anlattı. Cem G. mutfaktan aldığı bıçakla Münevver Karabulut’u bıçakladığını söyledi. Testereyle ilgili sorular üzerine ise gerisini hatırlamadığını, valize sığmadığı için testereyle kestiğini ifade etti. Cem G., cesedi attıktan sonra tekrar eve döndüğünü, annesinin yerdeki lekeleri sorması üzerine kusmuk olduğunu söyleyip birlikte temizlediklerini anlattı. Cem G. nerede kaldığıyla ilgili soruları da olaydan sonra tanımadığı biri tarafından üç-dört saat süren bir yolculuk sonunda bir eve götürüldüğünü, yemekleri de kendisini götüren bu kişinin 15 günde bir getirdiği şeklinde yanıtladı.

ŞAKA YAPMIŞ

Cem G., daha önce MSN kayıtlarında "Önce sana sarılırım. Başlarım sıkmaya boğana kadar" şeklindeki yazışmaları ile ilgili sorulara da "Şaka yaptım" diye cevap verdi. Cem G, Münevver ile ciddi bir ilişki içinde olduğunu, pişman olduğunu ve basında yansıtıldığı şeklinde biri olmadığını da söyledi. Cem G. sahte nüfus cüzdanı ile ilgili soruya da, barlara girebilmek için kendisinin yaptığını ifade etti. Savcıların uyuşturucu kullanıp kullanmadığı şeklindeki sorularına "Kullanmadım" diye yanıt veren Cem G., ailesinden uzak olmasının da kendisinde herhangi bir olumsuzluk yaratmadığını, herhangi bir ruhsal bunalımı olmadığını belirtti. Olayın vahametiyle ilgili olarak herhangi bir cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı da sorulan Cem G., daha önce böyle bir olaya maruz kalmadığını belirtti. Daha önce neden teslim olmadığı şeklindeki soruya ise, korktuğu için teslim olmadığını söyledi.

TUTUKLANDI

Cem G. sorgusunun ardından tasarlayarak canavarca hisle ve çocuğa karşı adam öldürmek suçundan mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldığı nöbetçi çocuk mahkemesince tutuklanan Cem G. Maltepe Cezaevi'ne gönderildi. 

Editör: TE Bilisim