Dünyada yaşayan her bir insan için yılda ortalama 7 tane yetişmiş ağaç kesiliyor. Hızlı tahribat da başta iklimsel değişikler olmak üzere pek çok açıdan dünyamıza zarar veriyor. Çevre bilincinin gelişmesi her geçen gün daha da önem kazanması gerektiğinden hareketle yola çıkan Fuzulev, ÇEKUD (Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği) ile işbirliği yaparak doğaya katkı sağlamayı amaçlıyor. Fuzulev, sistemine dahil olacak üyeleri için “Dikili Ağacım Var” kampanyasına destek oluyor. Fuzulev ile hayallerindeki eve kavuşanlar aynı zamanda kendileri için dikilecek 10 adet sertifikalı fidan ile ağaçlandırma çalışmalarına katkıda bulunmuş oluyor.

Fuzul Grup Hakkında

Fuzul Grup, 1992 yılında kurulmuştur. Grup şirketleri arasında ilk faaliyete başlayan Fuzul Otomotiv çok kısa zamanda otomobil kampanyaları düzenleyen firmalar arasında lider konuma gelmeyi başarmıştır. Fuzul Grup şirketleri bünyesinde; Akva Sigorta Aracılık Hizmetleri, Fuzul Yapı, Afiyet Medikal, FuzulAutocity, FuzulEv ve Nevita yer almaktadır.

Fuzul Grup, yaşanabilir alanlar oluşturmak hedefiyle 2000 yılından itibaren inşaat sektöründe de önemli yatırımlar yapmıştır. Başakşehir’de “Bizimevler, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Olimpia Park Plus”, Kağıthane’de “ Meva Evleri”, Kartal’da “Serrapark Konutları” gibi bir çok başarılı projeyi hayata geçirmiş ve onbinlerce aileyi ev ve işyeri sahibi yapmıştır.
Fuzul Grup yılların vermiş olduğu deneyim ve yaratmış olduğu güven ile konut sektörüne yeni bir soluk kazandırdığı FuzulEv sistemi ile de ev almak ya da yatırım yapmak isteyen herkesi uygun koşullar ile mülk sahibi yapmayı amaçlamaktadır.
 
Editör: TE Bilisim