FUHUŞ YAPTIRMAK İÇİN NİKAHSIZ DOĞAN KIZ ÇOCUKLARINI ALIYOR

İstanbul'da şu anda 2 yaşında olan kız çocuklarını doğumdan hemen sonra para karşılığı sattıkları iddiasıyla yakalanan nikahsız çift, adliyeye sevk edildi.

Nikahsız yaşayıp bir kız çocuğu
yaptılar. O bebeği de fuhuş
yaptıran çifte sattılar...

Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Kenan Gürbüz'ün daha önce nikahsız yaşadığı bir kadın, polise Gürbüz ve G. S. adlı kadının fuhuş yaptırmak amacıyla kız çocuğu satın aldığına ilişkin ihbarda bulundu.

FUHUŞ YAPTIRMAK İÇİN KIZLARI ALIYOR

Bunun üzerine harekete geçen İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, G.S'nin Küçükçekmece'deki evinde 2007 yılında doğan ve nüfusa kendi çocuğuymuş gibi kaydettirdiği A.S. adlı bir kız çocuğu buldu. G.S'nin ayrıca, yaşları 15'in üzerinde 4 kızı olduğu anlaşıldı.

Yapılan inceleme ve araştırma sonucu A.S'nin, nikahsız yaşayan Filiz K. ve Mehmet C'nin çocukları olduğu ve doğduktan hemen sonra para karşılığında G.S'ye satıldığı belirlendi.

Bunun üzerine Filiz K. ile Mehmet C, Gebze'de gözaltına alınarak İstanbul'a getirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi. A. S. ise Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumunda muhafaza altına alındı.

Bu arada, 41 yaşındaki G.S. ile ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

KARISI BAŞKA ERKEKLE KAÇTI

Konya'nın Hadim ilçesinde bir kişi, 2 ay önce evini terk ederek başka bir erkekle yaşamaya başlayan eşini, silahla öldürdü.

Edinilen bilgiye göre, Mesut B. (37), ilçeye bağlı Korualan beldesi Yenice mevkisinde karşılaştığı ve yaklaşık 2 ay önce evden kaçarak Murat Ç. ile birlikte yaşadığı ileri sürülen eşi Güllü B. ile tartışmaya başladı.

ÖLDÜRÜP NOT BIRAKTI

Tartışmanın büyümesi üzerine Mesut B. av tüfeğiyle Güllü B'ye ateş ettikten sonra kaçtı. Güllü B. olay yerinde hayatını kaybetti.

Mesut B'nin olay yerine, ''Eşimin birlikte kaçtığı kişiyi de vurduktan sonra teslim olacağım'' yazılı bir not bıraktığı belirtildi.

Mesut B. ve Güllü B. çiftinin iki çocukları olduğu öğrenildi. Güvenlik güçleri, Mesut B'nin yakalanması için çalışma başlattı.

KARISINI MİNÜBÜSTE BAŞKAERKEKLE GÖRÜNCE...

Aydın'ın Söke ilçesinde başkasının aracında gördüğü eşini bıçaklayarak öldüren kişi, yanındaki kişiyi ağır yaraladı.

Alınan bilgiye göre, çiftçilik yapan Yaşar A, Kuşadası Caferli köyü yolundaki Granta mevkisinde, eşi E.A'yı (28) minibüste bir erkekle gördü.

Yaşar A, önce eşi E.A'yı, ardından da yanındaki M.Y'yi (48) bıçakladı.
E.A. olay yerinde hayatını kaybetti. Söke Devlet Hastanesine kaldırılan M.Y'nin durumunun ağır olduğu bildirildi. Yaşar A. gözaltına alındı.

KAVGAYI AYIRAYIM DERKEN ÖLDÜ

Elazığ'da oğluyla kavga eden gençleri ayırmaya çalışırken saldırı sonucu hayatını kaybeden bekçinin cenazesi toprağa verildi.


Elazığ Emniyet Müdürlüğünde görevli bekçi Ahmet Ekici'nin cenazesi, Aksaray Mahallesi'ndeki Yeni Cami'ye getirildi.

Cenaze namazına Ekici'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Muammer Erol, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze namazı kılınırken Ekici'nin ailesi ve yakınlarının güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Kavgaya karıştığı öne sürülen iki zanlıdan biri olan M.G'nin yakalandığı bildirildi. Ahmet Ekici, dün evinin yakınlarında oğlunun güneş gözlüğünü zorla aldığı öne sürülen M.K. (17) ve M.G. (19) ile bu kişilerle kavga eden oğlu S.E'yi ayırmaya çalışırken saldırıya uğramış, hastaneye götürülürken hayatını kaybetmişti. Zanlılardan M.K. dün yakalanmıştı.

Editör: TE Bilisim