Bağcılar, Küçükçekmece ve Başakşehir'de yoğun yağışla birlikte su altında kalan işyerlerinden yağma olayları başladı.

İkitelli'de yol kenarlarına savrulan TIR'larda bulunan eşyaları almak için bazı gruplar enkaza daldı. Ancak yetkililer müdahale ederek malları kurtardı..

DÜKKANLARDAKİ ZÜCCACİYE ÜRÜNLERİ KAPIŞILDI

Bazı kişilerin özellikle zücaciye ve beyaz eşya dükkanlarıyla, bu tür eşyaların bulunduğu depolara girerek, porselen tabak, ütü, ısıtıcı ve benzeri ürünleri çaldıkları görüldü.

PORSELEN FABRİKASI

İstanbul'da hayatı felaket eden sel felaketinde Halkalı'da bulunan bir porselen fabrikası da hasar gördü. Felaketi fırsat bilen bazı şahıslar, porselenleri yağmalamaya çalıştı. Polis memurları, uyarıları dikkate almayan bazı vatandaşları ise iterek fabrikadan uzaklaştırdı

Selin olduğu bölgelere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün ilçe asayiş ekiplerinin yanı sıra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri de sevk edildi.

TÜFEKLER KAPIŞ KAPIŞ

Basın Ekspres yolunda da av tüfekleri yağmalandı. Yola devrilen kargo aracında bulunan tüfekler kapış kapış gitti.. Polis olay yerine gelerek tüfekleri toplamaya çalıştı..

İstanbul Valisi Güler ise yağmalama iddialarına karşı çıktı. Güler konuyla ilgili "O konuyla ilgili arkadaşlarımız çalışıyorlar. Bunu yağmalama şeklinde değerlendirmeniz yanlış bir yorum olur'' diye konuştu.

DÜŞÜNDÜREN GÖRÜNTÜLER

Editör: TE Bilisim