Marka yeni, tecrübe eski

500 personelin üzerinde  ve 6 binin üzerinde öğrenciyi bünyesinde barındıran Tomurcuk Eğitim Kurumlarının kurucusu ve yönetim kurulu başkanı 18 Yıllık Eğitimci Yunus Çiftçi'nin bilgi birikimini ortaya koyarak bugün Büyükçekmece World Point Yaşam merkezi Konferans salonunda yüzlerce velinin katıldığı lansman ile yeni markaları olan "Fikri Bilim Koleji" nin ismini deklara etti.

Çiftçi konuşmasında şunları söyledi:

"Konuşma ve mikrofonlara yabancı değilim. İtiraf etmeliyim ki bugün burada huzurlarınızda ciddi bir heyecan yaşıyorum. Bu heyacan ekip olarak yeni markamızla daha büyük işler yapacak olmamızdan kaynaklanıyor. Ben hep iddia sahibi oldum ve iddialarımıda gerçekleştirdim.

Fikri Bilim Koleji markamız ile hedefimiz en başarılı 5 eğitim kurumu içinde yer almak adına hep beraber inandığımız hedefler doğrultusunda çalışacağız.

Markamız için Beylikdüzü'nü seçtik. Çünkü bulunduğumuz lokasyonda bir çok eğitim kurumu hizmet veriyor. Sizler burada çok önemli bir ana şahitlik yapıyorsunuz.

Gelecek yıllardan sonra markamız ile hızlı bir büyüme trendine gireceğiz. İlk Velilerimiz olarak sizlerin bir çok konuda avantajlarınızın olacağını ifade etmek isterim diyen Yunus Çiftçi veliler tarafından sorulan bütün sorulara cevap verdi.

Çiftçi konuşmasını bitirdikten sonra idare kadroyu teker teker sahneye davet etti.

Genel Müdürlük yönetim ekibi de Fikri Bilim Koleji markası ile alakalı duygu ve düşüncelerini veliler ile paylaşma fırsatı buldu. Hatıra fotoğrafı çekimi ile toplantı son buldu.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim