Zeytinburnu'nda esnaf lokantası denince akla ilk gelen isimlerden biri. Uzun süreden beri açık ve hep aynı yerde hizmet veriyor. Dışarıdan baktığınız da hiçbir albenisi yok. Görünüşe aldanmayın. Bir çok kez Türkiye'nin en iyi esnaf lokantaları arasında gösterilen lokanta küçük ve görünüm olarak iddiasız ama şöhreti büyük.
ESNAF LOKANTASIYIZ
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Festival Lokantası İşletme Müdürü Fettah Turhan, “Festival Lokantası ününü esnaf lokantası geleneğini yaşatmasına borçlu. Esnaf lokantası denince akla ilk önce ev yemeğini aratmayan, lezzetli ve ucuz yemekler sunan yerler gelir. Bu lokantaların müşterileri genellikle çevredeki esnaftır. Yani parası pulu olan ve damak zevki de gelişmiş insanlar...Tatillerin dışında her öğlen dışarıda yemek yerler ve zor beğenirler. Dolayısıyla esnaf lokantalarında genellikle lezzetli yemekler bulursunuz. Esnafa hizmet verdikleri için servis hızlıdır. Genelde dört ya da beş masalıdırlar. Yemekler tencerelerde az miktarda yapıldığından her daim tazedir. Festival Lokantası da aynı şekilde lezzetli yemekleri sunan bir yerdir. Aile yeri ve cadde başında olması itibari ile bir gelen müşterimiz bir daha geliyor” dedi.
 
40 ÇEŞİT YEMEK ÇIKIYOR
Festival Lokantasında 40 çeşit yemek çıktığını kaydeden Turhan, “Lokantamızda 40 çeşit yemek çıkıyor. Hergün farklı lezzetler sunuyoruz. Temiz ve hijyenik ortamımız ile hizmetin en iyisini vermek için mücadele ediyoruz” dedi.
Editör: TE Bilisim