Hop Dedik Ayhan’ın sunumuyla gerçekleşen konseri, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Başkan Yardımcıları başta olmak üzere binlerce Küçükçekmeceli vatandaş izledi.

'ENGELLERİ KALDIRMAK BOYNUMUZUN BORCU'

Konserde birbirinden güzel parçalarını hayranları için seslendiren Ferhat Göçer'e teşekkür ederek çiçek veren Aziz Yeniay, "Muhteşem bir akşam yaşıyoruz. Bu gece eğlencenin ve mutluluğun önünde bir engel olmayacak. Sadece bir gün değil, her gün engellilerin önündeki engelleri kaldırmak bizim boynumuzun borcudur."diye konuştu.

'ENGELLİ KASABASI KURACAĞIZ'

Ayrıca Yeniay, bu konuda yapılacakların daha başında olduklarını belirterek, "Biz çocuğu engelli olduğu için pazara, doktora gidemeyen anneler tanıyoruz. Bunun ne demek olduğunu ancak engelliler ve aileleri bilir. Biz de belediye olarak 'Engelli Kasabası' kuracağız. Burada doktorundan marketine her şey olacak. Anneler çocuklarını gönül rahatlığıyla buraya bırakıp işlerini yapabilecekler."dedi.

'İNSAN OLDUĞUMUZU HATIRLATAN BİR KONSER'

Göçer de, "Bizlere insan olduğumuzu hatırlatan bu özel geceye katılanlara ve bu gecede emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." diyerek Küçükçekmece Arena Mega'da yaşanan birliğin Türkiye'nin karış karış her toprağına yayılmasını arzu ettiğini ve bunun için uğraştığını söyledi.

HEM ÇALDI HEM SÖYLEDİ

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Masası Tanıtım Filmi'nin de gösterildiği konserde ünlü şarkıcı, 'Cennet, Yastayım, Git' gibi dillere pelesenk olan şarkılarının yanı sıra, Cem Karaca'dan 'Islak Islak'ı, Sezen Aksu'dan 'Beni Yak'ı ve daha birçok sevilen parçayı seslendirdi.

Binlerce kişinin hep bir ağızdan kendisine eşlik ettiği Ferhat Göçer, gitar performansıyla büyük beğeni toplarken, hareketli parçalarda ellerini kaldırarak ritim tutan dinleyiciler eğlenceli bir akşam yaşadı.

 
Editör: TE Bilisim