Fazlıoğlu projelerimiz hazır dedi

Gazetelerimiz ve WEB Tv mizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner ile sohbet eden Mimar Mustafa Fazlıoğlu ilçe'nin çehresini değiştirecek projeleri ile geleceklerini ifade etti.

İstanbul Times Haber Merkezi

Nezaket ziyaretinde projeleri anatmanın doğru olmadığını ifade eden Fazlıoğlu konuşmasında çok yakın zamanda ilçe halkımız yapacağımız çalışmaları siz basın mensupları sayesinde duyacak dedi.

Fazloğlu Yerel yöneticilerin yerel basın'a değer ve destek vermeleri halinde sürekli halkın içinde olan yerel basın'ın vereceği haberler ile idarecilerin daha dopğru işler yapabileceğini ifade ederek biz ilçe belediyesini aldığımız zaman basınımızın daha güzel yayınlar yapması adına elimizden gelen çalışmaları yapacağız dedi.

Gazetelerimiz ve WEB Tv.mizin imtiyaz sahibi Hüseyin Çetiner'de yaptığı konuşmada şuları söyledi; "Sayın Mustafa Fazlıoğlu ve İsmail Terzi'nin kurumumuza yaptıkları ziyaretten dolayı çok mutlu olduk. Kendilerine teşekkür ederiz. Bu tür ziyaretlerde karşılıklı fikir alış verişinde bulunmak çok güzel".dedi.

Fazlıoğlu bundan sonra ilçemize kaliteli yayıncılık getiren basın mensupları ile daha yakın çalışacağız diyerek verdiği güzel mesajlar ile kurumuzudan ayrıldı.


Kaynak : İstanbul Times Haber AJansı (İTHA)
Editör: TE Bilisim