Herhangi bir peşinat verilmeden binlerce insanı ev sahibi yapmış bulunanhttps://www.birikimoto.com/şimdide binlerce kişiyi her hangi bir peşinat ödemeden bir de araba sahibi yapmaktadır.

Bu imkan üstelik her hangi bir faiz uygulanmadan sunulmaktadır. Maliyet olarak oldukça düşük imkanlar ile araba sahibi olmak bu sistem ile mümkün olmaktadır. Üstelik bu imkan içerisinde her hangi bir limit bulunmamaktadır.

İstenilen her marka ve model araç alımı bu sistem içerisinde müsaittir. Sistemin uygulanışı ev için uygulanan sistem ile aynı olmaktadır. Belirli bir organizasyon ücretinin dışında başka bir ücret kesinlikle alınmamaktadır. Bu ücret piyasa içerisinde bu hizmetin benzerini vermekte olan sitelere oranla oldukça cazip bir durumdadır. Diğer firmaların nerede ise yüzde 30 oranın da az bir ücret alınarak insanların istedikleri araçlarına kavuşmaları mümkün olmaktadır.

Çeşitli Vadelerde Araç Alma

Peşinatsız taksitle araba seçenekleri oldukça geniş bir şekildedir. Bu imkandan ödenebilecek taksit tutarı ve alınacak aracın değeri ile birlikte karar verilmektedir. Her hangi bir peşinat verilmesine gerek bulunmamaktadır. Peşinat ödenmesi üye tarafından talep edilebilir. Bu durumda araç erken teslim süreci oluşmaktadır. Ne kadar miktarda bir ödeme yapıldı ise o kadar erken teslim olarak geri dönüş olmaktadır. Örneğin 30 Bin TL için bu sisteme dahil olmuş bir kişinin ödeme tutarları aylık olarak 1000 TL ise 5000 TL peşinat veya ara ödeme yapması durumunda araç 5 ay erken teslim edilmektedir. Elinde bir miktar para bulunan kişilerin bu imkandan faydalanmaları yararlarına olacaktır.

Organizasyon Ücreti Ne Demek?

Firma bu ücret doğrultusunda çalışmaktadır. Bu ücret talep edilen para miktarına göre belirli bir yüzde ile tespit edilmektedir. Bu işi yapan piyasada başka firmalar da bulunmaktadır. Bu firmanın yeni kurulmuş ve tanınma aşamasında bulunmasından dolayı daha düşük komisyon oranları ile müşterilere hizmet vermektedir. Diğer firmalar ile kıyaslanması ile daha düşük ücretlerin alındığı görülmektedir.

Sistem kişilerin birbirine yardım etmesi üzerine kurulmuş bir sistemdir. Bu kişileri bir araya getirerek bir organizasyon kurulması adına firma üyelerinden para almaktadır. Bu miktarlar oldukça cüzi miktarlardır.

Editör: TE Bilisim