İstanbul'da 5 ay önce aracın arka koltuğunda Dilara Minel Demir'i (20) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan işadamı Mehmet Yazıcı (37) hâkim karşısına çıktı.
"Kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis istemiyle dava açılan evli ve üç çocuk babası Yazıcı, sevgilisi olduğunu iddia ettiği Demir'i kaza ile öldürdüğünü iddia etti.
"NAMLUYA MERMİYİ SÜRÜP SİLAHI ONA UZATTIM"
Yazıcı, "Arabada Facebook şifremi vermek istemeyince, 'Bana güvenmiyor musun' deyip arka koltuğa geçti. Ben de güvendiğimi göstermek için silahın ağzına mermiyi verip ona uzattım ve 'Canımı sana emanet ediyorum' dedim. Kasis üzerinden geçiyordum ve silahı gevşek tuttuğum için birden ateş aldı" dedi.
Dilara Minel Demir'in avukatı Mustafa Aydın "İki dakika mesafedeki Vakıf Gureba yerine niye Bakırköy Devlet Hastanesi'ne götürmüş" diye sorunca ise Yazıcı "İstanbul'u iyi bilmem. O yüzden o hastaneyi tercih ettik" cevabını verdi.
Sabah'ın haberine göre Demir ailesi ise Yazıcı'nın yalan söylediğini, kızlarını planlayarak öldürdüğünü öne sürdü. Mahkeme tanıkların dinlenmesi için ertelendi. 
Editör: TE Bilisim