EYÜBOĞLU SOLİSTLERİNİ BELİRLEDİ
 
Eyüboğlu Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Eyüboğlu Ses Yarışması’nın birincisi belli oldu. John Lennon’un Imagine adlı parçasını seslendiren 15 yaşındaki Elif Su Dağdeviren; Erkan Oğur, Jale, Bilgen Bengü ve Ebru Cündübeyoğlu’ndan tam puan aldı.
 
Eyüboğlu Eğitim Kurumları tarafından, bu yıl beşinci kez düzenlenen ‘Eyüboğlu Solistlerini Arıyor 2010 Ses Yarışması’ görkemli bir finalle noktalandı.  28 Aralık Salı günü, Eyüboğlu Hall’de düzenlenen ödül törenine; Erkan Oğur, Jale, Bilgen Bengü ve Ebru Cündübeyoğlu gibi sanat dünyasından önemli isimler de katıldı.
 
Dereceye giren öğrencilerin plaket ve hediye çekiyle ödüllendirildikleri törende, jüri üyeleri birinciyi seçmekte oldukça zorlandı. Müzisyen Erkan Oğur, tiyatro sanatçısı Ebru Cündübeyoğlu, ses sanatçıları Bilgen Bengü ve Jale’nin yer aldığı jüride Eyüboğlu Çamlıca İlköğretim Okulu 4. Sınıflar Müdür Yardımcısı Zümrüt Yeşiltaş ve Fen Lisesi Öğrenci Birliği Başkanı Gökçe Şencan da görev aldı.  Sanatçı Bilgen Bengü yıllar önce aynı yaşlarda kendisini üne kavuşturan “Delisin” adlı parçayı, ses sanatçısı Jale ve Ebru Cündübeyoğlu’nun vokali eşliğinde seslendirdi.
 
6-7 Aralık tarihlerinde yapılan elemelerin ardından finale kalan 10 öğrencinin birincilik için yarıştığı törende, 9’uncu sınıf öğrencisi Elif Su Dağdeviren seslendirdiği “Imagine” adlı parçayla birinci olurken, “Blame It on Girls” isimli parça 10 Fen B sınıfı öğrencisi Berke Bozkurt’a ikincilik, Goodbye My Lover isimli parçaysa 7F sınıfı öğrencisi Beril Arısoy’a üçüncülük getirdi. 
 
 İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)


 

Editör: TE Bilisim