Ege bölgesinde tam 32 yıldır ev taşıma hizmetini uygun fiyatlara vererek, vatandaşlara uygun fiyata nakliyat imkanı sunan Güven-taş kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Uluslararası kalitede verdikleri bu hizmetlere her gün yenilerini ekleyip evden eve sektöründe lider olmaya devam ediyor. Firmanın üst düzey yetkilisi Yakup Ünal geçtiğimiz gün hafta gerçekleşen nakliyatçılar derneği Ocak Ayı toplantısında nakliyat dünyasının geçmişten günümüze olan gelişimi hakkında açıklamalarda bulundu. Başta İzmir olmak üzere bir çok şehirden gelen nakliyatçıların yer aldığı toplantının satır başları ise şöyle;

Toplantıya konuşmacı olarak katılan Yakup Ünal uyguladıkları evden eve nakliyat politikaları üzerinde durarak bu işe yeni başlayan ve tecrübesiz olan meslektaşlarına önerilerde bulundu. güventaş nakliyat yetkilileri Asansörlü Taşıma Talepleri Artıyor
Çok değil bundan bir kaç sene önce insan gücü ile gerçekleştirdiğimiz evden eve taşımacılık artık yerini makinelere bıraktı, ağır eşyaların taşınması, oldukça yüksek binalardan mal indirmek için geliştirilen asansörlü taşıma tüm nakliyat firmalarının demirbaşı olmalıdır. Hem maliyetleri düşürmek hemde daha hızlı bir şekilde evden eve nakliyat hizmeti vermek için asansörlü vinçleri tavsiye ediyorum.
"Türkiye'de İlk Zengin Ödeme Seçeneği"
Vatandaşlarımızın ödeme alışkanlıklarındaki değişikliği görmemiz gerekiyor. Nakit ödeme yöntemleri müşteriler tarafından pek tercih edilmiyor, kredi kartı taksiti gibi değişik uzun vadeli yöntemler kullanılmalıdır. Biz Güven-taş nakliyat olarak İzmir'de ilk kredi kartına taksitli taşımacılık sistemini getirdik ve büyük ilgi gördü, bu konuda bankalar ile anlaşıp müşterilerinize bu tarz hizmetleri sunmanız sizin avantajınıza olacaktır.
Bir diğer konuda evden eve nakliyat sırasında eşyaların sigortalanmasıdır. Müşterilerin oldukça sık talep ettiği bir ek hizmet olarak bilinen sigortalı nakliyat için kurumsal bir firmadan destek alabilirsiniz, böylece müşterilerinizin eşyaları nakliyat süresince korunur. Güven-taş olarak biz izmir evden eve nakliyat hizmeti verdiğimiz müşterilerimizin eşyalarını standart bir şekilde sigortalıyoruz ve oldukça olumlu dönüşler almaktayız.
Web Sitenizin Olması Şart
Potansiyel müşteri bulmanın en kolayı bir İnternet sitesine sahip olmaktan geçiyor. İlgi çekici, insanların aradığı şeyleri kolay bir şekilde bulup sizinle iletişime geçeceği bir Web sitesi yaptırarak hem kurumsal kimliğinizi profesyonel bir şekilde gösterirsiniz hemde satışlarınızda artışlar gerçekleşir. Bunun için Güven-taş bünyesinde bulunan www.guven-tas.com adresini incelemenizi öneririm. Referanslarınız, iletişim bilgileriniz ve verdiğiniz hizmetlerin tamamının yer alacağı kaliteli bir Web sitesi sahibi olarak nakliyat sektöründe önemli bir yer alabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim