İçeriğinde bulunan bitki özleri sayesinde dudaklardaki yağ hücrelerinin artmasını ve büyümesini sağlayarak dolgunlaşma etkisi oluşturmaktadır. Özellikle hacimli dudaklara sahip olmak isteyen bayanlar tarafından tercih edilebilecek kozmetik ürünü olarak satışa sunulmaktadır.

Plumpy Kullanım Avantajları

  • Dudaklardaki yağ hücrelerinin artmasını ve büyümesini sağlayarak daha hacimli ve dolgun dudaklara sahip olunmasını sağlamaktadır.
  • Düzenli şekilde kullanılması halinde kalıcı etki oluşturmaktadır.
  • Cilt altındaki kolajenin artmasını sağlamaktadır.
  • Özellikle dudaklarda oluşan çatlama durumlarına karşı nemlendirici etkisi kullanıcılar açısından daha pürüzsüz dudaklara sahip olunmasını sağlamaktadır.
  • 7 dakika içerisinde etkisini göstermektedir.
  • Ruj formunda hazırlanmış olan ürün kolayca uygulanmaktadır.

Plumpy Nasıl Kullanılır?

Ruj şeklinde hazırlanmış olan formu sayesinde alt kısmından ettirilerek çıkartılan ürün kolayca dudaklara uygulanmaktadır. Gün içerisinde plumpy iki defa uygulanması yeterli olmaktadır. İçeriğinde bulunan bitki özleri sayesinde 7 dakika içerisinde dudaklara etki etmektedir. Düzenli şekilde kullanılması sonucunda 30 gün içerisinde istenilen kalıcı etkinin elde edilmesini sağlamaktadır.

İçeriğinde bulunan bitki özleri sayesinde dudaklardaki yağ hücrelerinin artmasını ve büyümesini sağlayarak bu şekilde daha hacimli ve dolgun görünmesini sağlamaktadır. Kolay uygulanabilir olması bulunduğunuz her ortamda kullanım imkanı sağlamaktadır.

goji berry, zencefil, avokado yağı, soya yağı, aspir yağı, spearmint, capsicum, nar çekirdeği yağı, ginkgo biloba, kekik üzümü, deniz yosunu özü, peppermint ürünün içeriğini oluşturmaktadır. Kozmetik ürünü olarak hazırlanmış olan ürün ihtiyaç duyduğunuz her durumda dudaklardaki yağ hücrelerinin çoğalması ve büyümesiyle daha dolgun görünmesini sağlamaktadır. Doğal içeriye sahip olması kullanıcılar açısından herhangi bir sorun yaşanmadan kullanım imkanı sağlamaktadır.

Ürünü daha önce kullanmış olan kişiler tarafından yapılan yorumlar özellikle ürün hakkında merak ettiğiniz bilgilere ulaşmanızı sağlamaktadır. Olumlu ya da olumsuz şekilde yapılan yorumları incelemek isteyenler site üzerinden yapacakları incelemeyle daha detaylı bilgi elde edebilirler. Kullanıcıların evde etmiş olduğu deneyimlerden yola çıkarak yapmış oldukları yorumlar özellikle ürünü kullanırken karşılaşabileceğimiz sorunlar veya doğru uygulama için daha fazla bilgi elde etmeniz sağlanmaktadır.

Belirlenmiş olan uygun fiyat seçeneğe dilediğiniz her durumda kozmetik ürünü satın almak için en uygun fiyat seçeneklerinden faydalanmanızı sağlamaktadır. Fiyatlar konusunda bilgi almak isteyenler site üzerinden yapacakları inceleme sayesinde detaylı bilgi elde edebilirler. Kampanya fiyatı üzerinden ürünü vereceğiniz sipariş ile satın alabilirsiniz.

İnternet üzerinden yapılan satışlar kullanıcıların ihtiyaç duydukları her durumda verecekleri sipariş ile ürüne sahip olmasını sağlamaktadır. Verilen siparişlerin ardından plumpy dudak dolgunlaştırıcı ürün kısa süre içerisinde kargo ile adrese teslim edilmektedir. Türkiye’nin her noktasına yapılan satışlar ürünü kullanmak isteyenlerin faturalı bir şekilde ürün satın almasını sağlamaktadır.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



 

Editör: TE Bilisim