Pullman Çobançeşme ‘de muhteşem düğün

15 Temmuz 2016’ da yaşanan Darbe girişiminden dolayı şehit edilen 250’ye yakın vatandaşın ruhuna hediye edilmek üzere okunan Kur’an-ı Kerim  ve edilen dualarda vatanın birlik beraberlik ve bu uğurda canlarını veren şehitlere özel olarak dua edildi.

İstanbul Times Haber Merkezi / Fatma Ozan

Damadın Babası İş adamı Yüksel Akgül şunları söyledi

Öncelikle bu mutlu gününüzde aramızda olan Ak Parti İstanbul Milletvekilleri    sayın Halis Dalklılıç ‘a ,Harun Karaca’ya,Tülay Kanarca’ ya ,eski bakanlarımızdan Lütfullah Kayalar’a, İlçe başkanlarımıza, aramızda bulunan herkese her  iki aile adına teşekkür ederim.  Kısa bir süre önce ülkemizin yaşadığı hain darbe girişimi sonucu şehit olan ve yaralanan  vatandaşlarımıza ALLAH’ tan rahmet dileriz.

Aslında biz düğünümüzü ertelemeyi düşünmüştük.  Ancak dostlarımız ülkemizin başına bu kaosu örenlerin istediği de ülkede sosyal ve ekonomik hayatın sekteye uğramasıdır. Bir tarafta darbe heveslileri ile mücadele ederken diğer taraftan da normal günlük yaşantımıza aynen devam etmemiz gerektiğini ifade ettikleri için  bizde düğünümüzü ertelemedik. Ancak  sizin de gördüğünüz gibi  burada şehitlerimizin ruhuna hediye edilmek üzere Kur’an-ı Kerim okuduk  ve bu vatan için  canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizin ruhlarına hediye edilmek üzere hep beraber dua ettik. Rabbim evlatlarımızı mesut ve bahtiyar eylesin diyerek sözlerini tamamladı.   

Gelinin Babası Mustafa Kemal Dökmetaş’ta  bütün konuklara teşekkür etti

Sunucu’nun mikrofon uzattığı gelinin babası  Mustafa Kemal                               Dökmetaş’ta mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan bütün dostlarına teşekkür etti.  Dökmetaş’da darbe kalkışması esnasında  şehit edilen vatandaşlarımızı rahmetle yad ederek dualarımızda onları hiçbir zaman unutmayalım dedi.

Damat Bahadır Akgül ve gelin Esra Dökmetaş’ta mutlu günlerinde yanlarında olan ve gelmek istemelerine rağmen gelemeyen herkese teşekkür ettiler.

Nikahı Küçükçekmece Belediye başkanı Temel Karadeniz kıydı

Küçükçekmece  Belediye başkanı Temel  Karadeniz’in kıydığı nikahın da önemli şahitleri vardı. Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Halis Dalkılıç, Harun Karaca  Tülay Kaynarca ,ANAP  döneminin Eski bakanlardan Lütfullah Kayalar , Dr.Sadık Danışman ,Süleyman Dökmetaş, Çelebi Bulut başta olmak üzere çok sayıda seçkin kişi nikah şahidi oldu. Nikahı kıyan Küçükçekmece Belediye başkanı Temel Karadeniz ‘de yaptığı  kısa konuşma da genç çiftlere mutluluklar diledikten sonra  yaşanan darbe girişiminden dolayı şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken yararlara da acil şifalar diledi.

Nikah şahitleri neler söyledi ?

Belediye başkanı Temel Karadeniz nikahı  kıyıp imzalar atıldıktan sonra evlilik cüzdanını AK PARTİ İstanbul Milletvekili ve Akgül ailesinin kadim dostu olan Halis Dalkılıç’a takdim etti. Dalkılıç genç çiftlere iki cihan saadetinde mutluluklar diledikten sonra cüzdanı ve mikrofonu diğer şahitlere takdim etti. Bütün şahitler kısa ve özlü bir şekilde gençlere mutluluklar diledi.  En son evlilik cüzdanını ve konuşmayı Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun  Karaca yaptı.               Karaca’da  yaptığı konuşmada şunları söyledi. Hepinizin bildiği üzere ülkemiz tam bir hafta önce büyük bir badireyi  Allah’ın yardımı ve halkımızın dik duruşu ile atlattı. Burada uzun uzun bu süreci anlatacak değilim.  Şehitlerimize ve yaralılarımıza dua edelim dedikten sonra  evlilik cüzdanını gelin kızımız Esra’ya  emanet ediyorum. Gelini de damadımız Bahadır’a emanet ettikten sonra her ikisini de Allah’a  emanet ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra hatıra fotoğrafları ile nikah merasimi sona erdi.

Bizler de İstanbul Times Ailesi olarak genç çiftlerimiz olan Esra ve Bahadır’ a bir ömür boyu  mutluluklar dileriz.


Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim