Döviz Bürosunun Bulunduğu Zeytinburnu 58 Bulvar caddesinin yan tarafında inşaat hafriyatı yapıldığı için eski Vekil iş adamı bankalar kapandıktan sonra kalan döviz ve TL yi evine götürüyordu.Saldırganlar bunu bildiği için sabah Bakırköy Kartaltepe'deki evinin önünde pusu kurdu iddiası var 

Zeytinburnu 58 Bulvar Caddesinde Döviz Bürosu sahibi eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili İş adamı Adnan Yıldız Bakırköy Kartaltepe'de bulunan evinin önünde daha önce bir çok suça karışmış kişi ve kişilerce silahlı saldırıya uğradı iddiası şu an ön öncelemede ortaya çıkıyor.

İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç 


Elimize ulaşan bilgilere göre eski Anavatan Partisi İstanbul Milletvekili iş adamı Adnan Yıldız akşamları eve götürdüğü paralarla Zeytinburnu 58.Bulvar Caddesindeki döviz bürosuna birlikte çalıştığı kızı,oğlu ve ne amaçla Yıldız'a ait 34 EC 9689 plakalı arabaya binmek üzere aşağı inen eşine kimliği belirsiz motosikletli iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi.Saldırıda vekilin eşi ve kızı hayatını kaybederken saldırıya silahı ile karşılık veren vekilin de saldırganlardan birisi öldürdüğü ve birisini yaraladığı ifade ediliyor.

EŞİ VE KIZI ÖLDÜ!

Saldırıda Yıldız’ın eşi ve kızı olay yerinde yaşamını yitirirken, saldırganlardan biri de araçtan açılan ateşle hayatını kaybetti. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

Anavatan Partisi’nden 18. dönem İstanbul milletvekili olan Adnan Yıldız, yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

GASP ŞÜPHESİ !

Yıldız’ın, Bakırköy Kartaltepe de bulunan evine akşamları götürüp sabahda da döviz ofisine getirdiği dövizleri ve paraları gasp etmek üzere olay yerine geldiği ifade edilen kişiler araçta silahlı saldırıya karşılık verilince çatışmanın gerçekleşmiş olabileceği kaydedildi.

Olaydan sonra kaçan motosikletli diğer saldırganın yakalanması için bölgede çalışma başlatıldığı bildirildi. Öte yandan, Bakırköy Belediye Başkanı Opr.Dr.Bülent Kerimoğlu da olay yerine gelerek, saldırıyla ilgili bilgi aldı.

Olay ile ilgili net bilgilere Emniyet güçlerinin yapacağı detaylı çalışmalar sonucu ulaşılacağı ifade ediliyor.

Gazetemizin komşusu olan Adnan Yıldız'a gecmiş olsun dileklerimizi iletirken merhum eşi ve kızına da Allah'tan rahmet dileriz.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA) 

Editör: TE Bilisim