Binlerce Esenyurtlunun katılım sağladığı açılışa İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, daire amirleri, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarları da katıldı.

Esenyurt Belediyesi folklor ekibinin sergilediği halk oyunları ile başlayan açılış töreni protokol konuşmaları ile devam etti.Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay mahalle halkı adına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na çiçek takdim etti.

Kadıoğlu ‘Beş yıl daha hizmetinizde olacağım’
Esenyurt’ ta yirmi mahallenin yirmisinde kapalı pazar projesi çalışmalarının devam ettiğini belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu; “ Esenyurt açılışlara doymayacak, hizmetler ile yola devam edecek. Birileri, İran’ a mal satıyoruz diye, Eminönü’nü değiştiriyoruz diye bizi durduramaz. Biz yolumuza devam edeceğiz. Bizim bu ülkeyi kalkındırma, imar etme, halkımızın refah düzeyini yükseltme derdimiz var. İşte bu yüzden bizim hizmet sunmak gibi bir derdimiz var. Bundan yorulmayacağız, yolumuza çıkan güçlüklere rağmen devam edeceğiz. Beş yıl daha sizlerin hizmetinde olacağız.

Kapalı Pazar ve otoparkımız Yenikent Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” diyen Başkan Kadıoğlu, açılış konuşmasını
önümüzdeki günlerde temeli atılacak olan termal su tesisi müjdesini de vererek bitirdi.
Kaymakam İnci ‘yapılan hizmetlere şahidim’
Başkan Kadıoğlu’nun konuşması ardından söz alan; açılışlar, yapılan hizmetler ve Esenyurt’ a geldiği günden bu yana katıldığı programlara değinen Kaymakam Ekrem İnci, “ Ben geleli henüz 4 ay olmadan birçokaçılışa ve hizmete şahit oldum. Esenyurt ’ta haftada bir ya da iki açılış yapıyoruz. Bu hizmetleri sizlere ulaştıran Sayın Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Kapalı pazarın açılış kurdelesini kesen İlçe Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu kestikten sonra pazarı gezerek esnaf ile sohbet etti.
Yeni kapalı Pazar için her şey düşünüldü…

Toplam 5 bin m² alana kurulan Yenikent Kapalı Semt Pazarı ve Otoparkı 94 normal 10 engelli otopark alanı, 550 Pazar tezgâhı yer alıyor. Pazar içerisinde İşletme yönetim odası, ilk yardım odası, çocuk bakım odası, zabıta odası, kafeterya ve engelli asansörü ’de bulunmaktadır.
 
Editör: TE Bilisim