Yedi aydır Hakkari’de vatani görevini yapan Şehit Jandarma Er Okay Erişkin yıllık iznini kullanmak üzere Esenyurt’taki ailesinin yanına gelmek için Van Havaalanına arkadaşlarıyla birlikte geldiler. Kendi gibi izine ayrılan arkadaşlarıyla ailelerine kavuşma heyecanı yaşayan Erişkin, kalp krizi geçirerek (21) yaşamını yitirirken, geride bıraktığı ailesi, yakınları ve sevenlerini göz yaşlarına boğdu.

Bingöl Kığılı ilçesi Ağaçöven köyü nüfusuna kayıtlı, 21 yaşındaki Erişkin’in naşı Serhan Tirit Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, son yolculuğuna uğurlandı. Esenyurt yeni mezarlığında defnedilen Erişkin’in cenazesine Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan Yardımcısı Emin Batmazoğlu, Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Danışmanı Metin Karakoç, Abdullah Yılmaz, belediye meclis üyeleri, Askeri erkan ve Emniyet mensupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, ailesi ve yakınları katılırken, çok sayıda Esenyurt’lu da cenaze de hazır bulundu.

Erişkin’in Anne Nurgül ve Babası Ali Erişkin yakınlarının yardımıyla ayakta zor dururken, sevenlerini gözyaşları içerisinde bıraktı.  

Editör: TE Bilisim