Diyarbakır ‘da hain saldırı sonucunda şehit düşen J.Komd. Çvş Mehmet Kaz’ın ölüm haberi Esenyurt’ta ki baba ocağına ateş düşürdü.

 

Hain bir saldırı sonucu şehit düşen J.Komd. Çvş Mehmet Kaz’ın cenazesi Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde düzenlenen törenin ardından memleketi Gaziantep’in Nizip ilçesine gönderildi.

 

Esenyurt  Mehterçeşme Mahallesi Ufuk Caddesinde oturan şehidin baba ocağında ağıtlar yakıldı gözyaşları sel oldu. Kaz Ailesinin 3 kız evladı ile tek oğlu olan Şehit J.Komd. Çvş. Mehmet Kaz’ın evinde Anne İslim, ablası ve kız kardeşlerinin feryatları yürekleri dağlarken, şehit yakınlarını sakinleştirme görevini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu üstlendi.

 

 Başkanı Kadıoğlu; şehit ailesini bir an olsun yalnız bırakmayarak, “Mehmet düne kadar sizin evladınızdı. Ama artık tüm Türkiye’nin evladıdır. Bu kahpe saldırıların cevabını elbet devletimiz verecektir” diyerek üzüntülerini dile getirdi. Başkan Kadıoğlu ile birlikte Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer’de şehit evini ziyaret edenler arasında yer aldı.

 

Editör: TE Bilisim