Gülşah’ı başarı dilekleri ile Çin’e uğurlayan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Ülkemizi ve Esenlerimizi en iyi şekilde temsil edeceğinizden şüphem yok” dedi.

2009 yılından beri Oruç Reis Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren, milli hakem ve antrenör İrfan Doruk’un çalıştırdığı Altınayak Gençlik ve Spor Kulübü, özellik Wushu branşında elde ettiği başarıları ile göz kamaştırıyor. Wushu, King Boks, Muaythai ve Boks gibi Uzakdoğu sporları eğitiminin verildiği ve bünyesinde 6-30 yaşları arasında 100’e yakın sporcunun bulunduğu Altınayak Gençlik ve Spor Kulübü, uluslar arası başarı zincirine bir halka daha eklemek istiyor. 2009 yılında Polonya’nın Varşova şehrinde yapılan Wushu Avrupa Şampiyonası’nda Gülşah Kıyak’ın Avrupa Şampiyonluğu ile uluslar arası başarılara ilk imzasını atan Altınayak Spor Kulübü, şimdi de gözünü Çin’de 16-19 Aralık tarihleri arasında yapılacak Wushu Büyükler Dünya Kupası’na dikti. Kanada’da yapılan Wushu Dünya Şampiyonası’nda üçüncü olduğu için doğrudan Dünya Kupası’na katılmaya hak kazanan Gülşah Kıyak, Wushu Büyük Bayanlar Milli Takımımızda yer alıyor.

Başkan Göksu başarı diledi

Çin’e uçmadan önce Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’yu makamında ziyaret eden Gülşah Kıyak, çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini ve dereceye girmek için mücadele edeceğini belirterek, “Her zaman olduğu gibi ülkemi temsil etmekten büyük bir zevk ve heyecan duyuyorum. İnşallah yine bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da, Gülşah Kıyak’a başarı dileklerini ifade ettikten sonra, “Ülkemizi ve Esenlerimizi en güzel şekilde temsil edeceğinizden ve bayrağımızı göndere çektireceğinizden şüphem yok. İnşallah bu derece birincilik olur. Senden yine altın kupa ve şampiyonluk madalyası bekliyorum. Bunu başaracak güçtesin. Bütün kalbimizle seninleyiz” diyerek moral verdi.

Altınayak Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Murat Koçalan da sporcusuna güvendiğini belirtti ve, “İnşallah, Gülşah yine güzel bir derece ile yüzümüzü güldürecek. Elbette bu derece şampiyonluk olursa çok daha mutlu olacağız. Şimdi dualarımız Gülşah’ın şampiyonluk kupası ile dönmesidir. Esenlerimizi ve ülkemizi hem ulusal, hem uluslar arası yarışmalarda en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Kulübümüze destek veren ve bize güvenen herkese şükranlarımızı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim