Kadınların giymeyi, erkeklerin de bakmayı sevdiği birçok moda trendi vardır.

Stiletto ayakkabılar, mini siyah elbiseler ve skinny jeanler erkeklerin kız arkadaşlarında görmeyi sevdiği şeylerdir. Ama bazen kadınların sevdiği, tatlı ve şık bulduğu parçalardan erkekler nefret edebiliyor. 

Peplum yani volanlı etekler; bluzun, eteğin ya da elbisenin bel bölgesine eklenen ekstra kumaş parçalarıdır. Bu akım kısa süre önce modern trendle birlikte ortaya çıktı.Bel bölgesindeki fazla kiloları kamufule ettiği için kadınlar volanları çok sevse de erkekler maalesef bu trendden hiç hoşlanmadı.

Eskimo Botları

Kadınların aşırı rahat olduğu için tercih ettiği bu botlar kot pantolonlara, eşofman altlarına, taytlara, kısaca günlük hayatta giyilecek rahat olan ne varsa yakışan botlar. Ama bu kürklü botlar küçücük ayakları kocaman göstermekle beraber aşırı terletiyor. Ayrıca erkekler estetik açıdan hiç de kibar olmadıklarını düşünüyor.

Şalvar Pantolonlar

Eskimo botları gibi, harem pantolonlar da kadınlar arasında çok popüler; çünkü son derece şık ve rahat. Bel ve diz arası sarkık ve diz altı sıkı olan bu pantolonlar giyenlere benzersiz bir silüet kazandırıyor. Ama erkekler bu pantolonlarda gurur duyulacak bir şey bulamıyor. Eğer peşinizi bırakmasını istediğiniz bir erkekle buluşmaya gidiyorsanız, harem pantolonlar yardımınıza koşacaktır.

Tulum

Tulum, mükemmel bir gün için kadınların son zamanlarda severek giydiği bir kıyafet.Rahat olmasına rahat; ancak erkeklere göre kadınlar tulumun içinde küçük bir bebek gibi göründüklerinden çekiciklerini adeta sıfırlıyor!

Takma Tırnaklar


Tırnaklar için bir çok eğlenceli renk ve tasarım var ve bu pek çok kadın için adeta bir hobi haline geldi. Fakat şu da bir gerçek ki:  Erkekler dikkatlerini kadınların tırnaklarına vermezler. Ancak takma tırnaklar erkeklerin bile dikkatlerini çeker. Takma tırnakları oldukça gülünç bulan erkeklerin yanı sıra korkunç pençelere benzetenlerin sayısı azımsanamayacak derecede çok.

Editör: TE Bilisim