Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen ay Niğde'de meydana gelen kazada anne ve babasını kaybeden 33 günlük Sude bebeği, anne şefkati ile emzirerek örnek davranış sergileyen Niğde Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Filiz Demir'i iftara davet etti. Bugün, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde esnaflara yönelik iftara katılacak olan 2 çocuk annesi 15 yıllık acil servis doktoru Demir de, kendisinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından iftara davet edilmesinin gurur verici olduğunu belirterek şu sözleri söyledi;  "Sayın Cumhurbaşkanımız, Buse bebeği emzirdiğim haberi görmüş. Beni özel davetli olarak çağırdı. Kendisine teşekkür ediyorum."

İstanbul Times Haber Merkezi

DOKTOR AMA AYNI ZAMANDA ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLDİĞİMİZ BİR ANNE...

Niğde Altunhisar'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada 1'i bebek 3 kişi hayatını kaybetti. Kazada 1'i bebek 3 kişi de yaralandı. Annesi ve babasını kazada kaybeden ve sürekli ağlayan yaralı bebeğe 2 çocuk annesi Demir, emzirip karnını doyurdu.

Hastane yönetimi, Filiz Demir’in bebekle yakından ilgilenmesinden duygulanarak fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. ’Evet o bir doktor ama aynı zamanda bir anne. Hem de eli öpülesi bir anne... Öyle ki anne baba ve kardeşi kazada yaşamını yitiren ve bunu hissetmiş gibi durmadan ağlayan 22 günlük Sude bebeği sahiplenip emziren ve tomografi çekimi için kucağında uyutan önünde saygı ile eğildiğimiz bir anne.... Burun akıntısına serum taktırmadın diye ona saldıran yaratıklara ithafen...’ notuyla paylaşılan fotoğraf kısa sürede beğeni toplamıştı. (SABAH GAZETESİ)

Editör: TE Bilisim