CHP' İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ı cehennemlik yaptı.

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Altınoluk beldesindeki 'Altınoluk Antandros Yaşama Saygı Kültür ve Sanat Festivali'ndeki panele katıldı. Kılıçdaroğlu, panelde anlattığı fıkralarla adeta şov yaptı.

Bu yıl 15'incisi gerçekleştirilen ve Altınoluk Belediyesi tarafından organize edilen 'Altınoluk Antandros Yaşama Saygı Kültür ve Sanat Festivali'nde renkli görüntüler yaşandı.

ERDOĞAN'IN SAATİ

Yaptığı her konuşmasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kemal Kılıçdaroğlu, ilk fırkasını şöyle anlattı: "Birisi bakmış ki, duvarda milyarlarca saat var. Bunlar ne saatidir diye sormuş. Dünyada herkesin bir saati var kardeşim, kim yalan söylerse onun saatinin yelkovanı oynuyor, diye cevap almış. Bakmış ki, duvardaki bir saatin akrep ve yelkovanı 12'nin üzerinde durmuş ve 'Bu kimin saati' demiş. 'Türkiye'de bir Mustafa Kemal var, hiç yalan söylemiyor, bu onun saati' demişler. Sonra, 'Mao'nun, Lenin'in saati hangisi' falan diye sorarken, 'Bizde bir de Tayyip Erdoğan vardı, onun saati hangisi' demiş. Melek diyor ki; 'Vallahi onun saatini Azrail aldı. Biliyorsunuz, cehennem çok sıcak orada onu vantilatör olarak kullanıyormuş."

İSTEK FIKRA

Anlattığı fıkra ile Sabih Kanadoğlu'nu da güldüren Kemal Kılıçdaroğlu, ısrar üzerine panel sonunda bir fıkra daha anlattı. Yaklaşık 3 bin Altınoluklu tarafından dinlenen Kılıçdaroğlu "Bir de politikacı fıkrası anlatayım" diyerek, şu fıkrayı anlattı:

"Bir toplantı yapılıyor ve herkes görüşlerini söylüyor. Politikacıya, 'sen de bir konuşma yapar mısın' diyorlar. 'Yok yok ben yapmayayım' diyor ve ısrar ediyorlar, 'sen de konuş, herkes konuştu' diyorlar ve 'peki' diyor politikacı. Çıkıyor kürsüye ve başlıyor konuşmaya. Bir saat, iki saat, üç saat, dört saat, yatanlar, kalkanlar, dışarı çıkanlar, geri gelenler falan oluyor ve bir türlü bitmiyor konuşması. En sonunda politikacı demiş ki, 'Yahu arkadaşlar ben sanki biraz uzattım. Sabah erken evden çıkarken saatimi yanıma almayı unutmuşum' diyor. Arka taraftan genç birisi bağırmış ve 'Beyim sen bırak saati yanındaki takvime bak' demiş."

Editör: TE Bilisim