Abdi İpekçi  Spor Salonu tarihi günlerinden birisini yaşayacak

Erbakan Vakfı Genel Başkanı ve Aynı zaman da Merhum eski başbakanlardan Prof.Dr.Necmettin Erbakan’ın oğlu olan Dr.Fatih Erbakan,Filistinden İsmail Haniye , Bosna Hersekten Prof.Dr.Cemalattin Latiç ,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Zorlu Töre, Serdar Denktaş, Pakistan’dan Asıf Lokman Gazi ve Güney Afrika’dan Abdurrhamen Sadien ‘in konuşmacı olarak katılacağı anma programına yerli ve yabancı çok sayıda önemli  protokol üyelerinin katılımı bekleniyor.


İstanbul Times Haber Merkezi / Merve Saraç


Erbakan Vakfı İstanbul İl Başkanı Hüseyin Terzi herkes davetli dedi

Hüseyin Terzi Gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi ”Bizler Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ın bir çok yönünü biliyoruz. Ancak  henüz toplumumuz tam manası ile merhum hocamızı anlayabilmiş değil. Erbakan Vakfı olarak elimizden geldiği kadar hocamızın vefat yıl dönümlerinde misyon ve vizyonunun daha çok kişi tarafından bilinmesi adına çalışmalar yapıyoruz.

Bu senede  vefatının 6.yıl dönümünde  kabrine çok yakın bir  mesafede yer alan Zeytinburnu Abdi İpekçi Spor salonunda geniş katılımlı bir etkinlik yapacağız.

Etkinlik  ücretsiz ve herkese açık olacaktır. Bütün Erbakan sevenlerini 4 Mart 2017 Saat 19.00' da Abdi İpekçi Spor Salonuna bekliyoruz dedi.

Erbakan Vakfı Zeytinburnu şubesi arı gibi çalışıyor

Zeytinburnu ilçesinde bulunan derneklere ve önemli kişilere davetiyeleri  bizzat kendi elleri ile teslim eden şube başkanı Onur Dolar ve il başkan yardımcısı Mustafa Dönmez  anma programına mümkün mertebe çok kişinin katılması adına ellerinden gelen gayretler takdire şayandır.

Davetiye verdikleri Zeytinburnu Tüm Malatyalılar Dernek (ZEYMADER) Başkanı Suat Sarıkaya  bizzat elden davetiye teslimine gelen Erbakan vakfı Zeytinburnu Şube başkanı Onur Dolar ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

İstanbul Times Yayın Grubu olarak  bütün izleyicilerimizi ve okurlarımızı  bu önemli anma programına davet ediyoruz.

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim