Bir zamanların en önemli politik figürü olan Erbakan afla kazandığı siyasi serbestliğini bugün ilk kez meydanda kullandı.

SANDALYEDEN HİTAP ETTİ
Saadet Partisi'nin Çağlayan Meydanı'ndaki mitingi seçimlere bir hafta kala ilginç bir olaya sahne oluyor. SP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un seçmenlere hitap edeceği açık hava toplantısına RP eski Genel Başkanı ve Milli Görüş'ün simge ismi Necmettin Erbakan da katıldı. Kürsüye eski Başbakan Prof. Dr. Necmettin Erbakan çıktı.. Halkı selamlayan Erbakan kürsü önüne konulan sandalyeye oturdu.

GÜL AFFETMİŞTİ
Erbakan, Kayıp Trilyon Davası'nda aldığı mahkumiyetin ardından ev hapsiyle cezalandırılmıştı. Ancak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, sürekli hastalığı için Adli Tıp'tan gelen rapor doğrultusunda yetkisini kullanarak eski liderini affetmişti.

ERBAKAN SİLAHI SAADET'İ KURTARACAK MI ?
Numan Kurtulmuş'un SP'nin başına geçmesinin ardından partide yaşanan hareketlenmeye Erbakan'ın çocuklarının desteği de eklenmişti. Bazı siyasi yorumcular bu atılımın yerel seçimlerde AKP'nin alacağı oylar üzerinde gözle görülür bir etki yapabileceği düşüncesini dile getiriyor.
SP'nin bugün en büyük mitinginde kullanacağı Erbakan silahının ne kadar etkili olacağı ise merak konusu...

Editör: TE Bilisim