Engin Şen Kızı Belma İçin Güzel Mescitte Mevlüt okuttu

Zeytinburnu belediye meclis üyeleri içinde renkli kişiliği ile ön plana çıkan Meclis üyesi Engin Şen kızı Belma için  Seyit Nizametin Hoca'nın okuduğu kur'an ve mevlit tilaveti ile katıımcılara güzel bir kur'an ziyafeti sundu.

İstanbul Times Haber Merkezi

Zeytinburnu Belediye meclis üyeleri içinde en çok aktiviteye imza atan Engin Şen ile alakalı haberler sitemizin en çok tıklanan haberleri içinde yer alması Engin Şen'in  kendisi ile alakalı çıkan haberler konusunda sevenlerini haberdar ettiğini de gösteriyor.

Engin Şen düzenlediği mevlüt ile alakalı şu açıklamayı yaptı ;" Pazar günü olmasına rağmen kendisini yalnız bırakmayan yüzlerce dostuma gazeteniz aracılığı ile teşekkür etmek istiyorum dedi.Şen ayrıca bu mutlu günümde yanımda olmak isteyip de gelemeyen dostlarıma da teşkkür'ü borç biliyorum dedi. Konuşmasını Allah her kesin evladını analı babalı,Allah'lı peygamberli büyütsün dilek ve temennisi ile bitiren Engin Şen herkese teşekkür etti.

Mevlüt'e Kimler katılmıştı ?

Belediye meclis üyesi Hasan Sertçelik,Ali İnal,Kadir Erbasan,İş adamı Fevzi Altuğ,Elazığ dernek başkanı Nezİr Güler,lhan Taç,Gazetemiz imitiyaz sahibi Hüseyin Çetiner,Türkiye Partisi zeytinburnu ilçe başkanı Ahmet Çelik,Zeytinburnu Telekom ortağı Salih Zeki Durmuşoğlu, Engin şen'in meclis üyesi arkadaşları,Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri olmak üzere çok sayıda kişi Şen'i yalnız bırakmadı.

İstanbul Times ailesi olarak minik Belma'ya Allah'tan sağlıklı ve sıhatli ömürler vermesini dileriz.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim