İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Yönetim Kurulu Üyesi Oldu

Cebeci Spor Kompleksi'nde yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurulunda Engin ŞEN İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Yönetim Kurulu Üyesi oldu.

Yapılan oylamada, Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın Federasyon Başkanvekili olmasının ardından istifa etmesiyle boşalan başkanlık koltuğuna Çağatay Kalkancı seçildi.

Genel Kurul'da oy kullanan 58 delegeden 57'sinin oyunu alan Kalkancı İstanbul Büyükşehir Belediye Spor'un yeni başkanı oldu.

‘’Kongre öncesi yapılacağı söylenilen bir değişimin içerisinde naçizane benim ismimin yer alması benim için büyük onurdur” diyen Engin Şen sözlerini şöyle sürdürdü: ‘’Geçtiğimiz sezonlarda maçlarına gidip destek verdiğim, başarısı için dua ettiğim ve seyrederken büyük keyif aldığım kulübümüzde görev alacak olmam tarafımı mutlu etmiştir. Spor Toto Süper Lig’in başarılı takımlarından biri olan İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübümüzün var olan başarısına katkıda bulunmak ve ter dökmek için sabırsızlanıyorum. Beni bu göreve layık gören büyüklerimi mahcup etmemek için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim.’’

Kaynak: Zeytinburnuhaber.org
Editör: TE Bilisim