Ak Parti Zeytinburnu Sosyal İşler birim başkanı Ali Faik Biçer gecenin yapılmasına destek oldu  

Özürlüler Koordinasyon Merkezi'nin (ÖKM)bağlı olarak çalıştığı Sosyal işler birim başkanı Ali Faik Biçer'in ÖKM başkanı Sinan Uğurlu ve yönetimine gerekli her türlü destekleri verdi. Ali Faik Biçer gazetemize yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi " İl ÖKM başkanlığımızın ilçe ÖKM başkanımıza verdiği talimatlar doğrultusunda Zeytinburnu ÖKM başkanımız Sinan Uğurlu  ile birkikte bu akşam yapacağımız etkinliğin alt yapı çalışmalarını yaptık.Gördüğünüz gibi hepimiz yapılan konuşmalardan ve verilen bilgilerden çok istifade ettik dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi

Cemal Merdan Motivasyonu müthiş yüksek bir konuşma yaptı

Özürlüler ile alakalı bir çok çalışmanın içinde yer alan Türkiye Omurlik feçlileri fedarasyonu başkanı ve Zeytinburnu belediye meclis üyesi Cemal Merdan kendi hayatında verdiği örneklerle yaptığı muhtiş konuşmada tüm katılımcıları etkilediği gözlerden kaçmadı.

Merdan konuşmasında şunları söyledi " Bizler özürlüde değiliz engellide bizler sadece Allah'ın bize verdiği bazı özelliklerden dolayı farklı insanlarız.Asıl özürlü ve engelli bize  o gözle bakanlardır.

Bakınız kendi hayatımda size örnekler vererek konunun nalaşılmasını sağlamaya çalışacağım.Ben iki yaşımdayken annem beni düşürmüş ve felç geçirmişim ve 25 yaşıma kadar toplumun içine çıkmadan Ferdi Tayfur dinledim ve demli çay içtim.Çünkü dışarı çıkınca herkes bana hemen nasıl böyle oldun,dıpruştan mı sonramı gibi gereksiz soruar soruklarından ben de çareyi dışarı çıkmamakta bulmuştum kendimce.

Ama sonra anladım ki bu doğru bir şey değil.Mücadeleye başladım ve bir çok şeyler başardım.Allah bana öyle imkanlar nasip etti ki öteki kardeşlerimin tümünü ben işe yerleştirdim. Ben annem'in yumuşak karnıydım.Annem ile teyzem tartışınca teyzem hemen konoyu bana gitirerek anneme sen iyi olsaydın Allah sana bu engelli evladı vermezdi demekten çekinmezdi.

Aynı teyzem benim çok şeyler başardığımı görünce bu kez de benimle gurur duyduğunu hep söylerdi.

Allah her kese ayrı bir meziyet vermiş.Yüce yaratıcı bir kulunu engelli olarak yaratıyorsa onun rızkını da o şekilde yaratmıştır. Engelli bir evladına bakan bir annenin o evladı sayesinde cennete gidebileceği islam alimlerince ifade dilmiştir. Hatta bakmakla yükümlü olduğu engeli bir evladı olan anne veya baba'nın haccı da o evlada bakmak olduğu söylenmiştir dedi.

45 dakika konuşan Cemal Merdan'ın konuşması ayakta alkışlandı.Zeytinburnu belediye başkanı Murat Aydın ve Ak Parti ilçe başkanı Bahattin Ünver'de ÖKM.nin düzenlediği program nedeni ile kısa birer selamlama konuşması yaptılar. 

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim