İstanbul Times Tv,www.insaatemlakdunyasi.com  sizin için fuarı gezdi

İstanbul Times Yayın Grubu Bünyesinde faaliyet gösteren www.insaatemlakdunyasi.com  haber portalı ve www.istanbultimes.tv  nin yaptığı ortak yayın çerçevesinde bir çok projenin yetkilisi ile söyleşiler yaptık.

İstanbul Times Haber Merkezi /Özel Haber 

Vadi Şehir Projesi CEO’su Yüksel Akgül projeleri hakkında bilgi verdi

Dörtlü bir konsorsiyum tarafından Başakşehir 1.Etap’ta inşa edilen 650 konut ve 55 iş yerilik projeleri hakkında bilgi veren Akgül lokasyon olarak Başakşehir’in en gözde yerinde yer aldıklarını ifade ederek yakın bir süre içinde ciddi bir yaşam alanı olacak bir lokasyonda proje yaptıklarını ifade ederek bizde konut ve işyeri satın alan herkes kazançlı çıkacak dedi.

Fuzul Group (Vadi Yaka)CEO’su Mahmut Akbal Başakşehir’in kuruluşunda yer alan bir firmayız dedi

Başakşehir’de Olimpa AVM. Olimpa Park konutları başta olmak üzere sayısız proye imza atan Fuzul Group’un yönetim kurulu başkanı Mahmut Akbal ‘da İstanbul Times Tv mikrofonlarına  şunları söyledi “ Fuzul Group olarak Başakşehir‘in henüz tarla olduğu dönemlerden beri bölgeyi bilen ve ciddi projeler yapan bir kuruluşuz.Bugüne kadar yaptığımız  bütün konut ve işyerleri alıcısına kazandırdı. Vadi Yaka ‘da şu an yapımına başladığımız  en son projemizdir. Bugüne kadar elde ettiğimiz bütün tecrübelerimizi bu projemize aktardık. Gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında projemize karşı ciddi bir ilgi ve alakalı olduğunu sizde zaten görüyorsunuz. Gayrimenkul yatırımı yapacak herkese mutlaka Vadi Yaka yetkililerimizden  bilgi aldıktan sonra karar verirlerse kendi yararlarına olur “ dedi.

Eminevim Çiğköfte ikramı ve Antika araba eşliğinde sistemini tanıttı

Gün mantığı ile yıllardır bir çok kişiyi ev sahibi yapan Eminevim de standında hem konuklarına çiğköfte ikramı yaptı.Hem de antika araların sergilendiği bir stantta sistemlerini anlatma ortamı buldu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 

Editör: TE Bilisim