Her vilayet en güzel biziz dedi...

Muş Balı ile,Malatya kayısısı ile, Hakari ve Bingöl balı ile,Aksaray kangal banzeri cins köpeği ile,Rize Çay'ı ile ön plana çıkan çalışmaları ile kendi vilayetlerini tanıtma gayretine girdi.


İstanbul Times Haber Merkezi / Mehmet Osmanoğlu


Mısır'lı hak oyunları ekibinden bir kişinin tek başına yaptığı semazen benzeri daha hızlı dönülen gösterisi nefesleri kesti.

Bir çok vilayetin valisi,Milletvekilleri ve belediye başkanları kendi stantları başta olmak üzere önemli ziyaretçilerle birlikte Emit turizm fuarını gezdi.

İstanbul Valisi Vasip Şahin bir önceki görev yeri olan Malatya standına yakın ilgi ve alaka gösterdi.Burada daha önce birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları ile bir süre sohbet eden vali Şahin daha sonra diğer illerin stantlarını da gezerek yetkililer ile sohbet etme imkanı buldu.

İstanbul Times Gazetesi yazarı ve İstanbul Times Tv Halkın Sesi proramının suncusu Hekimoğlu Süleyman Özan  yemen standında darbuka çalarak anlamazsa da Yemenli sanatçılarla arapça şarkı       mırıldandı.

İstanbul Times Yayın Grubu kurucusu Gazeteci yazar Hüseyin Çetiner'de bir çok ülkenin ve vilayetin standını gezerek yetkiller ile sobet etti. Malatya kitabının da yazarı olan Çetiner Malatya valiliği ve Büyük Şehir Belediyesinin standında bir çok dostu ve yakın arkadaşı ile Malatya ile alakalı sohbet ve haber içerikli konuşmalar yaptı. www.istanbultimes.tv de yayınlanacak olan çekimlerde renkli konular konuşuldu.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



 


 
Editör: TE Bilisim