Sağlık Bakanlığı ve Tarım Köyişleri Bakanlığı’nın verdiği cezalara rağmen bal satışına devam ederek insan sağlığıyla oynadığı söylenen İncel’in şimdi de başka bir kurumun borcu nedeni ile GALA TV nin stüdyosunda bulunan cihazları haciz yolu ile aldığı söyleniyor.

TELEVİZYON CİHAZLARINI İCRA İEL ALIP GİTTİ

Edinilen bilgilere göre, alacaklı olduğu başka bir şirket yerine CANBEY Medya Grup ve GALA TV’ye Avukatı Çağla Yılmaz’ı ile icra memuru gönderen Ekrem İncel’in burada bulunan cihazları kanunsuz bir şekilde haczederek el koyduğu öğrenildi.

Duruma büyük tepki gösteren YAŞAM TV ve BÖLGE Gazetesi kurucusu Ferhat Canbey, “Kamuoyu bizi dürüstlüğümüzle tanır. Dolandırıcılığıyla ülke geneline nam salan Ekrem İncel ile bugüne kadar ne özel ne de ticari bir hukukumuz olmamıştır.

Medya sektöründeki yükselişimizi hazmedemediğinden olsa gerek çeşitli hüllelerle Küçükçekmece Sefaköy’deki Canbey Medya Grup ve Gala Tv binasına farklı bir televizyon kuruluşundan doğan alacağını bizden icra yoluyla tahsil etmeye çalışmış ve teknik cihazlarımızı hukuksuz bir şekilde icra ile alıp gitmiti.

Şirket Avukatlarımız hiç bir hukuki dayanağı ve bizimle hiç bir alakası olmayan bu haciz işlemini gerçekleştirenler hakkında gerekli yasal işlemleri başlattı.

SIKIŞINCA KÜRT KİMLİĞİNİ KULLANIYOR


Ferhat Canbey şunları söyledi: ”Kendi kanallarında doğal olmayan bal reklamı yaparak vatandaşların sağlığı ile oynadığı söylenen Ekrem İncel, bundan 2 yıl önce Silivri bölgesindeki tarım arazilerini planlı, projeli ve imarlıymış gibi gösterip satışını yaparak yüzlerce vatandaşı mağdur etmiş ve Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Jandarma tarafından gözaltına alınan İncel "Ben Kürt iş adamıyım diye jandarma bana zorbalık yapıyor" diyerek duygu sömürüsü yapmıştı. Bu güne kadar yüzlerce Kürt vatandaşı mağdur eden Balcı Ekrem sıkışınca Kürt vatandaşlarımızın arkasına sığınmıştı.

Büyük mağduriyet yaşayan binlerce kişiden biri olan Canbey, “Ekrem İncel denen dolandırıcı, duygu sömürüsü yaparak Kürt halkını arkasına almaya çalışma. Ben de Malatyalıyım Kürt kökenli işadamıyım ve İstanbul'da binlerce Kürt iş adamı var. Jandarma beni ya da onları neden gözaltına almıyor da seni alıyor.

Sıkıştığında kameralar karşısında "ben Kürt iş adamıyım diye jandarma beni gözaltına alıyor. " diyeceksin. Buradan yetkililerden rica ediyorum bu kişiyi yaptığı hukuksuz işlerini yapmaması için biri durdursun” dedi.

Kaynak: Bölge Gazetesi

Editör: TE Bilisim