Açılış kurdelesini, Milletvekilleri Ali Turan, İsmail Safi ve Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte kesen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem “Ak Parti belediyeciliğin nasıl yapıldığını dünyaya gösteren partidir. CHP Sarıyer’in beş yılını çaldı. Bu beş yılın sonunda inşallah çalınan yılları geri alacağız.” dedi.

İstanbul Times Haber Merkezi


Erdem; “Çalınan Yılları Geri Alacağız”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, burada yaptığı konuşmada özetle “ Sizin bu heyecanınızla, 2014’de yapılacak yerel seçimde Sarıyer’e, Ak Parti’nin mührünü vuracağınız'ın işaretini görüyorum. Ak Parti belediyeciliğiyle bilinen ve belediyeciliğin nasıl yapıldığını dünyaya gösteren partidir. CHP Sarıyer’in beş yılını çaldı. Bu beş yılın sonunda inşallah çalınan yılları geri alacağız. Kalan hizmetleri, kaldığımız yerden devam ettireceğiz” dedi.


Özdemir; “Belediye Borç Rekoru Kırdı”

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir’de yaptığı konuşmasında “ Yeni büyük Sarıyer için Kilyos’tan start veriyoruz. 4.5 yılda Sarıyer’de büyük eserler ortaya koyduk. Üç hastane projesi, kaymakamlık binası, metro, karayolu tüneli, tekne parklar ile dört tane stad kazandırdık ilçemize. Kilyos’a, yaptığımız yatırımların toplam değeri 100 milyon lira. İlçemizin sınırlarını Ayazağa, Maslak ve Huzur mahalleleri olmak üzere doğal sınırlarına kavuşturduk. Biz popülist siyaset değil, hizmet siyaseti üretiyoruz. Sarıyer’deki CHP’li belediye seçim öncesinde verdiği hiçbir vaadini yerine getiremedi. Bu kötü yönetim son olarak da tarihi bir borçlanmaya gitti. Belediyenin yaklaşık borcu 200 milyon lira civarında. Bu rekor borçla, doğmamış çocuklarımızın geleceğini de ipotek altına aldılar” ifadelerini kullandı.


Katılım Oldukça Yoğundu

Ak Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyelerinin tam kadro hazır bulunduğu ve gövde gösterisine dönüşen açılışa, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, İstanbul Milletvekili İsmail Safi, Sivas Milletvekili Ali Turan, İl Başkan Yardımcıları, Ak Parti Sarıyer Eski İlçe Başkanı Nurettin Çelik, Sarıyer Eski Belediye Başkanı Sedat Özsoy, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Ak Partili Meclis Üyeleri, Cem Vakfı Sarıyer Şube Başkanı Ebu Zeyit Kıral ile binlerce partili katıldı.

 
Editör: TE Bilisim