Malatya - İstanbul Ve ABD de taziyeler kabul ediliyor

Malatya –İstanbul ve Amerika Birleşik devletlerinde evlatları bulunan Hacı Remzi Çetiner evlatlarının dostları tarafından rahmetle yad ediliyor.

Gazeteci yazar Oğlu Hüseyin Çetiner’in bulunduğu İstanbul ‘da Taziye ve mevlid-i şerif programı 28 Mayıs 2018 de yapılmıştı. Bu programda haberdar olmayan çok sayıda aile dostu evlatlarının evlerinde ve işyerlerinde taziye ziyaretlerinde bulunmaya devam ediyor.

Eğitim Bir Sen Zeytinburnu ilçe başkanı Ahmet Coşkun ve Yönetimi Taziye ziyaretinde bulundu

Ahmet Coşkun ”Rabbim Hacı Remiz Çetiner amcamıza rahmeti ile muamele eylesin inşallah. Ramazan gibi mübarek bir ayın içinde hakkın rahmetine kavuştu. Merhuma Allah’tan rahmet Hüseyin Çetiner başta olmak üzere geride kalanlara da sabrılar dileriz dedi.

Taziye ziyaretine Zeytinburnu Eğitim Bir Sen İlçe Başkanı Sayın Ahmet Coşkun ile beraber Yönetim Kurulu Üyeleri ,Yunus Özbek,Mücahit Çatal,Şehmuz Aydoğan ve Erdal Bakırtaş katıldı.

Erdal Bakırtaş’ın yaptığı dua ile merhumun ruhuna hediye edilmek üzere Fatiha okudu.

Hüseyin Çetiner ise şunları söyledi “Ahmet Coşkun hocam ve yönetimi acılı günümüzde acımızı paylaşmak için taziye ziyaretinde bulundular Sayın Coşkun ve yönetimine kendim ve ailem adına teşekkür ederim” dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim