Pasif İçicilikPasif içicilik, etrafınızdakilerin içtiği tütün ürünü sonucu çıkan havanın solunması durumudur ve sigaranın pasif içiciliği, oldukça tehlikeli olabilmektedir. Yapılan çalışmaların sonucunda içerisinde 4000 den fazla zararlı kimyasal madde içeren sigaraların insan hayatına olumsuz etkilerine her gün yenisi ekleniyor.

Sigara içmeyen bir insanın da yalnızca dumanını soluyarak sağlığının tehdit altında olması da mümkün hale geliyor.Duman ve BuharÖncelikle bilmeniz gereken durum, sigaradan çıkan gaz duman diye adlandırılırken, elektronik sigaranın dolum sıvısının ısınmasıyla çıkan gazın buhar diye adlandırılmasıdır.

Sigaranın içinde bulunan binlerce zararlı kimyasal maddeyi içermeyen elektronik sigaralarla, eskisine göre ciğer ve nefes alma kapasitenizi ciddi oranda arttırabilir ve sigarayı bırakabilirsiniz.Elektronik sigara kesinlikle pasif içiciliğe sebep olmamakla birlikte, kullanıcının da sağlığını tehdit etmemektedir.

Katran ve karbonmonoksit gibi çok tehlikeli ve insanların ölümüne sebep olabilen zararlı gazları içermeyen elektronik sigaralar, nikotinli veya nikotinsiz olacak tercih edebileceğiniz likitlerle de günlük sigara ihtiyacınızı sağlıklı yoldan karşılamanızı sağlamaktadır.İçinize çektiğiniz ve çıkardığınız duman yalnızca buhardır ve birkaç saniye gibi kısa bir sürede havada kaybolur.

İçerisinde sağlığınızı tehdit edip problem yaşamanıza sebep olan kimyasal maddeler bulunmadığı için, pasif içiciliğe sebep olmazken, içinde yaşadığınız ve dolayısıyla sorumlu olduğunuz çevreye de herhangi bir zarar vermemiş olursunuz.Sigara kullanmayıp, yalnızca pasif içici olma sıfatıyla dahi ciddi nefes darlığı ve akciğer problemleri yaşayan insanların sayısı yadsınamayacak boyuttadır maalesef.

Elektronik sigarada bulunan e-likit aparatının, bataryanın sağladığı sıcaklık sayesinde ısınıp buhara dönüşerek rahatlıkla ağızlık kısmından almanızı sağlaması sayesinde, çevrenize ve sevdiklerinize zarar vermemek, pasif içiciliğin getirdiği sağlık problemlerine yakalanmalarına sebep olmamak için firmamızdan tamamen orijinal ve kaliteli elektronik sigaralara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:https://www.elektroniksigaravip.org

Haber : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim