Eşi Reza Zarrab'ın tutuklanmasından sonra 'O Ses Türkiye'de programına çıkıp çıkmayacağı merak konusu olan Ebru Gündeş kararını verdi.
Gündeş, yarın canlı yayınlanacak ve bundan sonra yayınlanacak tüm O Ses Türkiye programlarına katılacak. Sevilen sanatçı, 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' programında ise yer almayacak.
KONSERE ÇIKMAZSA İKİ KATI KADAR TAZMİNAT ÖDEYECEK
Yılbaşında Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi'nde sahne alacak olan Gündeş'in buradaki konser programı da belirsizliğini koruyor. Ebru Gündeş'i dinlemek isteyenlerin konaklamayla birlikte kişi başına 3 bin 375 lira ödediği otelde boş yer kalmadı. Sanatçı konserini vermediği takdirde otel yetkilileri tazminat davası açacak. Ebru Gündeş, Nuh'un Gemisi'ndeki konseri için 250 bin TL'ye anlaştı. Eğer konsere çıkmazsa yaklaşık iki katı kadar tazminatla karşı karşıya kalacak.
ACUN KARARI EBRU GÜNDEŞ'E BIRAKMIŞTI
Yarışmanın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde programa çıkıp çıkmama kararını Ebru Gündeş'e bıraktığını söylemiş, "Çekimler için iki günümüz var. Ben kararı tamamen Ebru'ya bıraktım. O nasıl isterse öyle olacak" demişti. 
Editör: TE Bilisim