Dünyanın önde gelen konaklama sağlayıcılarından biri olan Airbnb, hem ek gelir elde etmek isteyen insanlar için bir fırsat sunmakta, hem de konaklamalarını daha ekonomik bir şekilde yapmak isteyen kişilere farklı bir alternatif sağlamakta. Dünyanın neresine gidecek olursanız olun mutlaka bir alternatif bulabileceğiniz Airbnb, konaklama pazarında lider olan uygulamalardan biri olarak biliniyor.

Oldukça kolay bir arayüze sahip olan Airbnb birkaç adımda rezervasyon yapabilmenizi ve konaklamanızı gerçekleştirmenize imkan veriyor. Her türlü problemde anlık olarak destek alabileceğiniz bir müşteri hizmetlerine de sahip olması, hem ev sahiplerini hem de konukları koruyan bir unsur.

Çoğu zaman misafirlerin daha ekonomik bir şekilde tatil yapabilmesi için Airbnb indirim kodu kampanyalarına sahip olan Airbnb’de konaklama masraflarınızı ciddi oranda düşürebilirsiniz. Özellikle ilk kez rezervasyon yapacak olan, Airbnb’ye yeni üye olacak olan kişilere sunulan bu indirimler hem markanın daha fazla tanınmasını hem de kullanıcıların ekonomik bir şekilde konaklama yapabilmelerini sağlıyor.
Dönem dönem farklı indirim kampanyaları yapılıyor olsa da Airbnb’de çok uzun süredir devam eden bir kampanya mevcut. Direkt olarak hesabınıza Airbnb seyahat kredisi olarak yüklenen bu indirim miktarı, hem Airbnb’den yapacağınız rezervasyonlarda, hem de yine Airbnb’nin bir hizmeti olan “Airbnb Deneyimler” bölümünde kullanılabiliyor. Herhangi bir ön şart bulunmadan, belli bir miktar üzerinde yapacağınız rezervasyonlarda kullanılabilen bu Airbnb indirim kuponu kimi zaman rezervasyon bedelinizin yarısını bile karşılayabilir nitelikte.

Airbnb’nin ilk kez rezervasyon yapacak olan kişilere sunduğu 300 TL’ye varan bu indirim kuponundan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey www.airbnbindirim.com sitesinde yer alan ilgili bölüme tıklayarak Airbnb’ye kaydolmak. Rezervasyon miktarınıza bağlı olarak ilk rezervasyonunuzda 300 TL’ye varan indirim elde edebilirsiniz. Bununla birlikte, aynı indirim kuponu ikinci rezervasyonunuzda da belli bir miktar indirim sağlıyor.

Editör: TE Bilisim