Dayanışma yeneğinde samimiyet ve dostluk hakimdi 

Yeşilköy Polat Rönesans Otelde yapılan dayanışma yemeğine çok sayıda sanayici iş adamı ve Alevi toplumunun önde gelen ismi katıldı. Avcılar Belediye başkanı Handan Toprak Benli,Küçükçekmece Kaymakamı ve eski Belediye başkanı
 Aziz Yeniay'da projeye destek verenler arasında yerini aldı. Küçükçekmece belediye başkanı Temel Karadeniz başka bir etkinlikte olduğu için geceye kendisini temsilen başkan yardımcısını göndermişti. 


İstanbul  Times Haber Merkezi / Özel Haber - Hüseyin Çetiner 

Temeli bir süre önce atılan İstanbul Cemevi ve Kültür Merkezi'nin yapımında kullanılmak üzere yapıan dayanışma yemeğine katılandan destek istendi. Dernek başkanı Gazi Aslan yaptığı konuimada özetle şunları söyledi "Bugüne kadar Cemevlerimiz daha çok gece kondu ve baraka tarzı yapılarda hizmet verdi. Bizim ortaya koyduğumuz proje biterse bu algı tamamen değişecek.

Biraz önce tanıtım filminde izlediğiniz gibi 21.000 M2 kapalı alanımız olacak. Bunun içinde Spor salonundan tutun gasilhaneye kadar bir mabed ve kültür merkezinde bulunması gereken her şey projeye dahil edilmiş durumda. Bu mekanımızı kısa sürede bitermek için herkesin ayni ve nakdi yardımlarına ihtiyacımız var. Banka hesap numaralarımıza nakdi yardım yapabileceğiniz gibi ayni olarak Demir ve çimento yardımı da yapabilirsiniz"
dedi. 

Küçükçekmece Kaymakamı ve eski belediye başkanı Aiz Yeniay 'da yaptıkları konuşmada Cemevine ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın rahat ve ferah bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri adına başlatmış oldukları proeye destek verdik ve vereceğiz. Bu proje biterse Küçükçekmece'de Aliveler için güzel bir mekana ev sahipliği yapacak dediler.

Dede'nin yaptığı Lokma duası ile yemek ikramı yapıldı. ikramdan sonra Cemevinin inşası için masalara bırakılan zarfın içinde bulunan bilgi notuna kim ne kadar yardım yapacapını yazarak görevlilere teslim etti.

Sirius Medya'nın hazırlamış olduğu tanıtım filmi katılımcılardan tam not aldı.

Bağışlarınız için Hesap numaraları :

Türkiye Ziraat Bankası Halkalı Köyiçi Şubesi

TL          TR28 0001 0024 8266 2513 0950 01
EURO     TR98 0001 0024 8266 2513 0950 02
USD.      TR71 0001 0024 8266 2513 0950 03


Bu hesaplara istediğiniz kadar bağış yapabilirsiniz.


Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



Editör: TE Bilisim