Zeytinburnu'nda geçen hafta yapılan olağan Kongrede Demokrat Parti (DP) İlçe Başkanlığı’na seçilen Av Temel Yavuz Kotaloğlu ve 18 kişilik yönetim kurulunu Zeytinburnu Öğretmen evinde düzenlenen iftar programı ile tanıttı. 

Çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıya MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Av.Fethi Ahmet Alparslan ve yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları ve yöneticileri, Mahalle muhtarları, DP Zeytinburnu eski Elçe Başkanları ve yöneticileri, ve Demokrat partililer katıldı.  

Programda konuşma yapan DP İlçe Başkanı Av Temel Yavuz Kotaloğlu , "Demokrat Parti’de yerel seçimlerin ardından yeni bir süreç başlamıştır. Bu süreç içerisinde İstanbul il yönetiminde yapılan köklü değişiklik sonucu il yönetimine DP’nin İstanbul'da ileri gelenlerinin görev alması bizleri son derece sevindirmiştir. Yeni DP yönetimini Zeytinburnu ilçemizde de oluşturma görevi şahsıma vermiştir. Demokrat Parti’li olup görev bekleyen, vizyonu geniş arkadaşlarımızdan oluşturduğumuz bu yeni yönetimin, partimizi en iyi seviyeye getireceğinden en ufak şüphem yoktur. " diye konuştu

Editör: TE Bilisim