Dostları Güler’in acısını paylaştı         


Kayınbabasını kaybeden AK Parti Mardin Milletvekili ve İstanbul eski Valisi Muammer Güler'i hemşehrileri ve dostları yalnız bırakmadı.

 

Tedavi gördüğü Marmara Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde vefat eden, AK Parti Mardin Milletvekili ve İstanbul eski Valisi Muammer Güler'in kayınbabası Ferit Cemal Pamukçu son yolculuğuna uğurlandı.

İstanbul Karaca Ahmet Mezarlığı'nda bulunan Şakirin Camii'nde ikindi namazını müteakip İstanbul İl Müftüsü Mustafa Çağrıcı'nın kıldırdığı cenaze namazına katılım yüksek oldu. Eşi Nevval Güler kızı Burcu ve oğlu Barış Güler ile birlikte taziyeleri kabul eden Muammer Güler’i dostları yalnız bırakmadı. Başta MAREV Genel Başkanı Fehmi Tahincioğlu olmak üzere çok sayıda hemşehrisi Güler’in yanında oldu. Cenaze namazı öncesinde cami avlusunda taziyeleri kabul eden Güler ailesine siyaset ve protokol tarafından da ziyaretlerde bulunuldu.

Bu arada, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın’ın taziye için kuyruğa girmesi dikkat çekti ve takdir edildi.

Cenaze namazına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu, DSP Genel Başkanı Masum Türker, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin, iş adamları Zeynel Abidin Erdem, Ali Ağaoğlu, Yılmaz Ulusoy, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, MAREV Bakırköy Başkanı İbrahim Biter, Mardinliler Derneği Başkanı Fuat Bodur, Beşir Bilgin, Abdülkadir Çolhak, Remzi Yedikardeş, İsmet Yedikardeş ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazenin defnedilmesinden sonra taziyelerin kabulüne MAREV’in Ataşehir’deki Genel Merkezi’nde devam edildi. Akşam ise verilen iftar yemeğine yine çok sayıda katılım gerçekleşti.

MAREV’İN ÖNEMİ

Söz konusu cenaze namazına ve ardından taziyelerin kabulü ile verilen iftar yemeğine katılımın yoğun olmasında MAREV önemli rol üstlendi.

MAREV Genel Başkanı Fehmi Tahincioğlu, vefat olayının duyulmasından sonra listelerinde kayıtlı bulunan Mardinlilere mesajla ulaştıklarını söyledi. Güney Hakimiyet’e açıklamada bulunan Tahincioğlu, MAREV’in görevlerinden birinin de hemşehrilerini gerek acılı gerekse mutlu günlerinde yalnız bırakmamak olduğunu söyledi. Fehmi Tahincioğlu, mesajlarını dikkate alarak hem cenaze namazına hem de MAREV Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen taziyelerin kabulü ve iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilisim