Av.Mustafa Kuran 58 Bulvar Caddesinin 30 veya 35 sene öncesini ben ve Hüseyin Çetiner çok iyi bilir dedi

Bir çok sivil toplum kuruluşu başkanının katıldığı toplantıda Hukukçular dernek başkanı Av.Mustafa Kuran ülkenin son 200 senesini muhteşem bir şekilde  özetledi.  Ak Parti idarecilerinin eksikleri kusurları elbette vardır.İnsan kusurdan ve eksikten ayrı düşünülemez. Ancak emperyalistlerin niyetini ve oyunlarını en iyi bilen parti idarecileri de Ak Parti'nin içindedir. 31 Mart 2019'da ülkemiz Mahalli idareler için bir seçime gidecek. Bugün burada destek için toplandığımız Ak Parti Zeytinburnu ilçe belediye başkan adayı Av.Ömer Arısoy Doğu ve Güneydoğulu hemşehrilerimize ciddi şekilde yer vereceği Meclis üyeliği listesi iyi ve sağlılklı bir şekilde yapılırsa inşallah  Ömer bey 1 Nisan 2019'da Başkanlık koltuğunda oturacak dedi. 

Av.Mustafa Kuran sölzerine şu şekilde devam etti " Ben 35 sene önce Zeytinburnu ilçesinde çok bulundum. Ben ve bu ilçenin kitabını yazan Hüseyin Çetiner dostum bu 58 Bulvar caddesinin o eski halini çok iyi bilir. Bugün bu caddeye girdim ilçede yaşanan gelişmeye bakınca Belediye Başkanımız Murat Aydın ve Ömer Arısoy'unda içinde bulunduğu ekibinin gayet güzel işler yaptığını gördüm dedi.

Daha sonra  Ak Parti Zeytinburnu ilçe başkanı A.Selami  Delibalta kısa bir selamlama konuşma yaptı. Akabinde 7 renk tek yürek platformu başkanı Ömer Arısoy'un öğrencilik yıllarına diar bir konuşma yaptı. Sonrasında Ak Parti 23 .Dönem Mardin Milletvekili Prof.Dr. Cüneyt Yüksel Arısoy lehine bir destek konuşması yaptı. Ak Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili Av.Abdullah Güler 'de Ömer Arısoy'a destek vermeleri için katılımcılardan oy istedi.  

Ömer Arısoy Çarşamba (6 Şubat 2019) günü hepinizi projelerimizi dinleme davet ediyorum dedi

Sonucunun Projelerini antmak üzere mikrofonu Ak Parti Belediye başkan adayı sayın Ömer Arısoy' veriyorum diyerek mikrofonu uzattı. Arısoy değerli söz üstatları gayet güzel konuşmalar yaptılar. Onların güzel sözleri üstüne uzun konuşacak değilim. Bugün burada projelerimi antacak değilim hepinizi 6 Şubat 2019'da Kültür merkezinde proje tanıtım toplantımıza bekliyorum dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

  

  

Editör: TE Bilisim