Bostancı'da 4 saati aşkın süren çatışma sona erdi. Çatışmada 1 başkomiser şehit olurken, 1 vatandaş da hayatını kaybetti. 7 polis ve 1 kameraman yaralandı. Bu korkunç saldırının ardından gözaltına alınan bir isim kafaları karıştırdı.

Devrimci Karargah Örgütü Operasyonu'nda öldürülen terörist Orhan Yılmazkaya'yı araştıran İstanbul polisi, Vatan gazetesine ait internet sitesinde üst düzey bir isimle ilişkisi tespit edildi. Polis kısa süren bir araştırmadan sonra o ismin gazetenin web sitesinin genel yayın yönetmeni Aylin Duruoğlu olduğunu tespit etti.

POLİS DOĞAN'IN GAZETESİNDE 

İşte bu bilginin ardından Duruoğlu, polis tarafından gözaltına alındı. Doğan Grubu'nun avukatlarının adliyede olduğu ve Duruoğlu'nun serbest bırakılması için gerekli yasal girişimleri başlattığı belirtildi.

VATAN'DAN AÇIKLAMA

Gözaltıyla ilgili Vatan'dan da bir açıklama geldi. İşte gazeteden yapılan o açıklama;

Gazetemizin internet sitesini yöneten arkadaşımız Aylin Duruoğlu, İstanbul'da polisçe sürdürülen soruşturma çerçevesinde gözaltına alındı. Avukatına; "Polisin kendisine gösterdiği 10 kişilik listeden 9 kişiyi hiç tanımadığını, yalnızca birisini yıllar önce üniversiteden tanıdığını" belirten arkadaşımız Duruoğlu'nun bugün Emniyet'te ifadesinin alınması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim