Bu yüzden de günümüz dünyasını karıştıran gizli ellerin sahiplerini tanımak için araştırma yapanlar bir 'Derin Dünya Devleti' ile karşılaşmışlardır. Bunlar bir takım gruplar şeklinde hareket etmektedir. Bu grupların savaşları başlatabildiklerini ve durdurabildiklerini, borsaları ve faiz oranlarını altüst edebildiklerini, sınıf ayrımlarını kasıtlı olarak sürdürebildiklerini ve hatta akşam ana haber bültenlerini sansürleyebildiklerini görmek mümkündür.

Bu bağlamda 'Derin Dünya Devleti' yöneticilerine ve onların bilhassa Ortadoğu ve dünyada yaptıklarına iyi bakmak lazım.

Özellikle gelişen ve değişen dünyada, Ortadoğu'da bu değişim ve gelişimden payını almaktadır.

Ortadoğu'daki satrançta hamleler iyice belirginleşirken, bu hamlelerin en kritik noktasında ve merkezinde hiç şüphesiz Türkiye bulunmaktadır. Türkiye'yi Ortadoğu'da hiç olmadığı kadar önemli bir sınav bekliyor. 

Ortadoğu'daki güç savaşlarının ortasında Türkiye var!

Türkiye'nin, kaos düzeninin mimarları ile mücadelesi Ortadoğu ve dünya için büyük bir öneme sahiptir. İşte bu kitapta Ortadoğu'daki bazı projeler başta olmak üzere, bu projenin mimarları, çalışanları ve perde arkasındaki güçler ile Türkiye'nin üzerine oynanan oyunlar ile beraber pek çok gelişmeyi ve stratejiyi bu kitabın satırlarında hayretle okuyacaksınız… 
Editör: TE Bilisim