İslam alimi ve Kur’an aşığı Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu Ahmet Arif Denizolgun yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu hakkın rahmetine kavuştu.

İstanbul Times Haber Merkezi 

Üsküdar Selimiye Camisi Tarihi günlerinden birisini yaşadı 

Anadolu’da sevenlerinin de gelmesi için yeterli zaman olmamasına rağmen İstanbul ve çevre vilayetlerdeki sevenleri Üsküdar Selimiye camisinde Süleyman Hilmi Tunmahan'ın torunu Denizolgun'u son yolculuğunda yanlız bırakmadı.

Bir çok kişi cami ve bahçesine sığmadı

Süleymancılar olarak bilinen cemaatin sevenleri İslam alemi kendi davalarının kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan’ın torunu olan cemaat idarecilerinden Ahmet Arif Denizolgun’u son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

8 Eylül 0216 gecesi saat  03:00 sularında yüksek tansiyona bağlı olarak geçirdiği beyin kanaması sonucu 04:00 sularında Beykoz'daki evinde vefat eden Arif Ahmet Denizolgun Şakirin camisinde  ikindi  namazından sonra  dedesi merhum Süleyman Hilmi Tunahan ‘ın medfun bulunduğu Karacaahmet  Mezarlığı'na defnedildi.

Merhum Arif Ahmet Denizolgun'un cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Cami'sinde ikindiden sonra  cenaze namazı kılındı.

Arif Ahmet Denizolgun’un babası Hüseyin Kamil Denizolgun Süleyman Hilmi Tunahan’ın damadır.

BAŞBAKAN YILDIRIM: ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM

 

Başbakan Binali Yıldırım Valiler toplantısında yapacağı konuşmaya muhterem Arif Ahmet Denizolgun'a rahmet dileyerek başladı.

"Değerli valilerimiz hoş geldiniz. Sözlerimin başında Sayın Ahmet Denizoğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin başı sağ olsun" dedi.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim