2005 Yılında Zeytinburnu’nda faaliyete geçen Sevgi ve Dayanışma Derneği ( SEDA-DER ) kuruluşundan bugüne geçen sürede yaptığı çalışmalarla dikkat çekmeye devam ediyor.

İstanbul Times Haber Merkezi

Dernek yaptığı güzel çalışmalarla halkın takdirini kazanırken, geleneksel hale getirdiği sünnet şöleni ve Dernek merkezinde bulunan Aşevi’nde günlük 250 aileye verdiği yemekle Zeytinburnu’nda bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin dualarını alıyor.

SEDA-DER yaptığı bu yardımlarla birlikte, Zeytinburnu’nda bulunan gençlerin Dini ve Ahlaki değerlerine katkı sağlayacak konferanslar ve söyleşilerde yapmaya devam ediyor. “SEDA-DER'DEN BÜYÜK BİR ETKİNLİK DAHA” Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi yani halk arasında bilinen ismiyle Cübbeli Ahmet Hoca, SEDA-DER’in düzenlediği programa konuk olarak Zeytinburnu halkı ile buluşuyor.

Sevgi ve Dayanışma Derneği Başkanı Birol ÖZTÜRK, “ SEDA-DER olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar hep güzel işler yapmaya çalıştık. Bu çalışmalarımıza yeni birini daha eklemek üzereyiz. Ehl-i Sünneti Müdafaada ortaya koyduğu üstün gayretleriyle insanımıza ışık tutan Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi Derneğimizin yaptığı organizasyon ile Zeytinburnu halkı ile buluşacak.

20 Aralık Pazartesi akşamı Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezinde düzenleyeceğimiz programda Ali Kara Hocamızla birlikte Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi Zeytinburnu’lu kardeşlerimizle buluşacak. Üzülerek belirtmem gerekirse bu programımız sadece erkeklere yönelik olacak ve Bayan kardeşlerimiz malesef programda olmayacaklar.

Ancak programın tamamının videosunu www.sedader.org web sitemize yükleyeceğiz ve dileyen herkez daha sonra sitemizden programı izleme imkanını bulacak” şeklinde konuştu. SEDA-DER’in organizasyonunda Ahmet Mahmut Ünlü Hocaefendi ve Ali Kara Hocaefendi’nin katılacağı program 20 Aralık Pazartesi akşamı Saat: 19:30’da Zeytinburnu Kültür Merkezinde yapılacak.

İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

Editör: TE Bilisim