Beylikdüzü Belediyesi Çok Yaşa Sağlık Şenliği adı altında; sağlık konusunda farkındalığı arttırmak, koruyucu hekimliği geliştirmek, ilçemizdeki sağlık kuruluşları ve çalışanlarıyla vatandaşlarımızı buluşturmak amacıyla düzenlediğimiz etkinliğimiz bir hafta sürecek.

Sağlık alanında öne çıkan vakıfların da yer alacağı etkinlikte, “Çağın Salgını Diyabet” konulu söyleşiden kadın sağlığı ve kişisel antrenörlüğe kadar çeşitli konular hakkında alanında uzman hekimler seminerler verilecek.

Bu çerçevede; Bilim doktoru Haluk SAÇAKLI, Kaliteli Yaşam; Prof. Dr. İsmail CEPNİ, Tüp Bebek; Prof. Dr. Bülent BERKARDA Onkoloji, Prof. Dr. Erdoğan ERTÜNGEALP, Sağlıklı Yaşam ve Menepoz; Prof. Dr. Muzaffer SARIYER Transplantasyon; Berivan Deniz TURGUTLUOĞLU ve Meral MISIR ise özel gereksinimli bireylerin aileleri için cinsel eğitim konularında eğitim semineri verecekler.

Etkinlik çerçevesinde; yağ ölçümü ve vücut analizi, işitme testi taraması, şeker ölçümü, ozon terapi uygulamaları, hepatit B taraması gibi hizmetler sağlık kurumları tarafından ücretsiz olarak verilecek.

Editör: TE Bilisim