Şarkı söyleyen birler, keman çalan ikiler, dans eden üçler, akor basan dörtler, çello çalan beşler…
Kadıköy Belediyesinin ücretsiz sanat eğitimi verdiği Çocuk Sanat Merkezi (ÇSM) öğrencileri Süreyya Operasında sahneye çıkacak.
Kadıköy Belediyesinin ücretsiz sanat eğitimi verdiği Çocuk Sanat Merkezi'nin (ÇSM)Yeni yıl konseri 3 Ocak’ta Süreya Operasında gerçekleşecek. Bu yıl 5.’si yapılacak olan ve artık gelenekselleşen Yeni Yıl konseri bu yıl sürpriz bir program, kurgu ve konuklarına yenisini ekliyor.
Bu yıl gerçekleşecek gösteride çocukların sevdiği film müzikleri keyifli bir hikaye ile birlikte ÇSM orkestraları ve korosuyla sahneye taşınacak. Çocuklar kadar yetişkinlerin de sevdiği Karayip Korsanları, Harry Potter, Snowman, The Sound of Music ve Hababam Sınıfı gibi filmlerin müzikleri sürpriz bir hikâye ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Çocuk Sanat Merkezi öğrencilerine bu yıl İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman-trompet sanatçıları da eşlik edecek.
İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası sanatçılarının eşlik edeceği Yeni yıl Konseri 3 Ocak Pazar günü saat 18:00'de Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda gerçekleşecek.
KADIKÖY BELEDİYESİ ÇOCUK SANAT MERKEZİ
2007 yılında Kadıköylü çocukların sanat eğitimine destek vermek için açılan Çocuk Sanat Merkezi'nden bugüne kadar yirmibine yakın çocuk ücretsiz yararlandı.
Müzik, dans, resim, ritmik oyun ve erken yaş müzik eğitimlerinin branşlarının olduğu Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi’nde yılda ortalama üç bin çocuğa eğitim veriliyor.
Merkezde müzik ve dans bölümünde eğitim alan öğrenciler 2 yıl eğitim alarak mezun olurken drama, resim, ritmik oyun ve erken yaş müzik eğitimi bölümleri ise 1 yıl sürüyor. 
Editör: TE Bilisim