İzmir’in en yoğun kullanılan metro istasyonlarından İzmirspor durağındaki ahşap müzisyen heykeli ile ilgili yeni gelişme. AK Parti Karabağlar Meclis Üyesi Emrullah Kavuz daha önce heykelin 'müstehcen' bulunan noktasını bezle kapatarak protesto etmişti. Kavuz, bu kez heykele kilit vurdu. 


'HEYKELİ KALDIRACAĞINIZ YERDE, GÜVENLİĞİNİ ARTIRIYORSUNUZ'
Heykelin müstehcen olduğunu savunan Emrullah Kavuz, “Sayın Aziz Kocaoğlu geçen gün yapmış olduğumuz protestodan sonra heykeli bezle örtmüştük. Siz bu heykeli kaldırmanız gerekirken, heykelin güvenliğini artırmak için gelip buraya güvenlik kameraları koymuşsunuz. Yanlış anlamayın ama bu uygunsuz bir heykel olmuş olsa dakamu malı olarak gözüküyor. Biz vatanını, milletini seven insanlarız. Asla sizin Gezici gençleriniz gibi yakıp yıkmayız. Biz AK Partiliyiz biz sadece yaparız. Ve lütfen sizden rica ediyoruz, Allah rızası için bu heykeli kaldırın. Bugünkü protestomuzda zincirle kilit vurduk. Protestomuz heykel kalkana kadar devam edecek” dedi.

98 YAŞINDA, ERZURUM’DAN GELDİ
Çıplak heykeli televizyonlardan görünce Erzurum’dan kalkıp geldiğini söyleyen 98 yaşındaki Mehmet Yılmaz  ise "Müslümanların bunu görmesi doğru bir şey değil. Sayın başkan, ben Erzurum’dan bunun için geldim buraya. Bu Müslümanlığa yakışmaz, asla Müslümanlığa göre değil. Bunu kapatmak lazım" dedi.  
Editör: TE Bilisim