İstanbul Ümraniye’de işçi emeklisi Mustafa Tepe, bir parkta tanıştığı temizlik görevlisi Ramazan Keleş tarafından öldürüldü. Keleş, Tepe’yi parkta tanıştıktan sonra cinsel ilişkiye girmek için gittikleri ormanda öldürdüğünü belirterek cinayeti itiraf etti.

ÖLDÜRDÜKTEN SONRA TELEFONU 17 SANİYE KULLANMIŞ

24 Temmuz’da Ümraniye’deki evinden sabah saatlerinde ayrılan 48 yaşındaki Mustafa Tepe’den bir daha haber alınamadı. Evli ve iki çocuk babası olan Tepe’nin cesedi 27 Temmuz’da Ümraniye Şile Otobanı üzerindeki ormanlık alanda bulundu. Başına defalarca taşla vurularak öldürüldüğü belirlenen Tepe’nin ağaçlar arasına gizlenen cesedinin çevresinde inceleme yapan polis, delil sayılabilecek her şeyi topladı. Ümraniye Araştırma Bürosu ekipleri yaptıkları teknik takip sonucunda, Tepe’nin telefonunun cinayetten kısa süre önce Ramazan keleş tarafından sadece 17 saniye kullanıldığını belirledi.

'BANA CİNSEL TACİZDE BULUNDU'

Ömerli’de bir otelde temizlik görevlisi olarak çalışan 22 yaşındaki Ramazan Keleş gözaltına alınırken suçunu hemen itiraf etti. Keleş, olay günü Çakmak Mahallesi’ndeki bir köprüde tanıştığı Tepe’nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu bu nedenle öldürmeye karar verdiğini söyledi.

Keleş’in, “Parkta otururken cinsel organımı elledi ve ormana giderek ilişkiye girmek istedi. Ben de onunla ormana doğru yürüdüm. Bu sırada bir akrabamı aramak için telefonuna kendi kartımı takarak konuştum. Ormanda aramızda tartışma çıktı bende önce başına taşla vurdum. Ardından bir kemik parçası buldum ve başına vurarak öldürdüm” dediği öğrenildi.

Ümraniye Araştırma Bürosu ekiplerinin araştırması sonucu ormandan arkasında hiçbir delil bırakmadan ayrılan katil zanlısının 17 saniyelik telefon konuşması üzerine yakalandığını öğrenildi. Yapılan incelemenin ardından cinayette kullanılan kemik parçasının ve taşların bulunduğu belirtildi.

Editör: TE Bilisim