Dursun Çiçek'in bugün medyaya yansıyan ses kaydındaki sözleri siyaset dünyasına bomba gibi düştü. Çiçek ses kaydında kendisine sahip çıkmayan askeri kesimlere yönelik eleştirilerini belirtirken, sahip çıkanlar arasında CHP lideri Deniz Baykal'ın da adını sayıyor..

Çiçek Baykal'a olan minnetini, "Dün Baykal'la konuştum, CNN TÜRK'te, dolayısıyla şey yapmış konuyu incelemiş, kızımın avukatıyla görüştüler" sözleriyle dile getiriyor..

İşte Çiçek'in bu sözleri CHP liderini bugün bir hayli zor durumda bıraktı. Gazeteciler, Anayasa Değişiklik Paketi ile ilgili görüşlerini kamuoyuna anlatmak üzere çıkan Baykal'a Çiçek'in bu iddiasını sordu..

Baykal, "İrtica ile Mücadele Eylem Planı"nda imzası olduğu iddia edilen Albay Dursun Çiçek'in kendisiyle telefonda görüştüğü iddialarını çürütemezken sadece, "Albay Dursun Çiçek'le görüştüğüm iddiası ciddiyetsizdir" cevabı vermekle yetindi.

Çiçek'in "Görüştüm" itirafına rağmen Baykal'ın bu görüşmeyi neden inkar ettiği sorusu ise cevabını arıyor..

ÇİÇEK NE DEMİŞTİ?

Bilindiği gibi Albay Dursun Çiçek, bugün internette dolaşıma giren ses kayıtlarında "Dün Baykal'la konuştum, CNN TÜRK'te, dolayısıyla şey yapmış konuyu incelemiş, kızımın avukatıyla görüştüler" demişti.
Editör: TE Bilisim