CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen ile pop şarkıcısı Gökhan Özen'in düğün töreni Deniz Baykal ile Kemal Kılıçdaroğlu'nu bir araya getirecek. Baykal, istifası sonrası CHP Genel Başkanlığı için Kılıçdaroğlu'nun yanında yer alan CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın kızının dün akşam yapılan nikah törenine davetli olduğu halde katılmamıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal nikâhta buluşacak. Kılıçdaroğlu ile Baykal, CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen’in kızı Selen Sevigen ile pop sanatçısı Gökhan Özen’in 7 Temmuz’da yapılacak düğününde nikâh şahidi olacak. CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın kızı Burcu Sav’ın nikâhına davetli olduğu halde katılmayan ve "Dostlarınızı satmayın" diyen Baykal, Sevigen’in kızının düğününe nikâh şahidi olarak katılacak.

ŞAHİTLER: KILIÇDAROĞLU, BAYKAL, PEKKAN VE ÖZAL
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen’in kızı Selen Sevigen ile pop sanatçısı Gökhan Özen 7 Temmuz’da İstanbul’da Four Seasons Hotel’de gerçekleşecek düğünle evlenecek. Selen Sevigen’in nikâh şahitleri de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP’nin eski Genel Başkanı Deniz Baykal olacak.

Pop sanatçısı Gökhan Özen’in nikâh şahitliğini ise merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın eşi Semra Özal ile pop sanatçısı Ajda Pekkan yapacak.

Nişan töreninde çiftin yüzüğünü Deniz Baykal takmıştı.

BAYKAL BU SEFER GİDECEK
Damat tarafından yapılan düğüne az sayıda konuk davet edildi. Bu nedenle dar kapsamlı ve aile arasında gerçekleşecek düğüne çok fazla konuk çağrılamadı.

CHP Genel Sekreteri Önder Sav’ın kızı Burcu Sav’ın nikâhına katılmayan Baykal, Sevigen’in kızının düğününe nikâh şahidi olarak katılacak. Antalya'da partililere seslenirken, "Dostlarınızı satmayın. Sizi bugüne getirenleri sakın ha satmayın" diyen Baykal, Sevigen'in kızının düğününe gidecek.
Editör: TE Bilisim