Zeytinburnu Belediye Meclisi çok renkliydi

Meclis Üyesi Hasan Uluocak Sözde Ermeni Soykırımı ile ilgili geniş sunum yaptı.  Abdülaziz Atalan ise Mevlana'nın ölüm yıldönümü olması nedeni ile bu konuda bir konuşma yaptı.

İstanbul Times Haber Merekzi / Özel Haber

En güzel teklif'te CHP.li meclis üyesi Mehmet Yılmaz'dan Geldi


CHP.Zeytinburnu Belediye meclsi üyesi Mehmet Yılmaz yaptığı konuşmada Cumhuriyetin kurulmasında fikirleri ile önemli bir rolü olan Mehmet Akif Ersoy'un ismi Kazlıçeşmede küçük bir çıkmaz sokağa verilmiş.

Oysaki Akif bir çok meziyeti bünyesinde barındıran önemli bir şahsiyetin isminin ilçenin en önemli caddesine verilmesi gerekir.

Bu bağlamda ilçemizin en önemli bulvarlarından birisi olan 58.Bulvar'ın isminin Mehmet Akif Ersoy bulvarı olarak değiştirilmesini talep ediyorum diyerek önerge verdi.

CHP.meclis üyeleri Arkadaşlarının önergesini red etmeyecekleri için Ak Parti Meclis üyelerinin tutumları burada anlam kazanıyor.

Ak Parti meclis üyelerinin seçmenlerini mutlu edecek böyle güzel bir önergeye olumsuz yaklaşmaları hoş karşılanmayacağı bilindiğinden bu konudaki kararları merakla bekleniyor.


Telsiz Mahallesinde bulunan Diklilitaş'ın bulunduğu 85.Sokak isminin de Fatih Sultan Mehmet olarak değiştirilmesini aynı önerge de talep eden CHP meclis üyesi Mehmet Yılmaz'ın  bu doğru ve yerinde talabinin sonucunu bizlerde merakla bekliyoruz.

İstanbul Times Haber Ajansı
(İTHA)
Editör: TE Bilisim